IRC-Galleria

VOI PASKA!!Perjantai 20.01.2006 04:25

Juuri sain tietää, että leijahiihto kurssi, jota oon odottanu ihan tajuttomasti, ON PERUTTU! Ihan armoton vitutus nousi päälle ja yritä nyt vielä tässä mielentilassa saada unta! hmph.. mä olin odottanu sitä niin erittäin kovasti :( tuulta ei vaan riittäny tarpeeksi..ja varmaan ihan hyväkin, kun täällä on niin kylmä..mutta vituttaa se kuitenkin!! no, pääsenpähän huomenna juopottelemaan ja lauantaina hermap:n synttäreille.. ja kurssin järjestäjät lupasivat, että kyseinen kurssi vielä kuitenkin järkätään.. pakko mennä juomaan teetä ja rauhotella hieman itteensä ennenkun koitan taas saada unta..

Hoh ja huohTiistai 10.01.2006 04:37

Noniin.. tätä tämä opiskelijan elämä on. Kirjoitan esseetä joka pitäisi olla huomenna valmis! Mulla on ajatukset ihan lopussa ja vielä 2 sivua pitäis jostain vääntää. Esseen aiheena on haastattelu, jonka tein eräästä vanhuksesta. Ikävintä tässä on nyt se, ettei mulla oon siitä itse haastattelusta paljon mitään materiaalia, kun ei hänen äänestään saa selvää digikameran kautta otetusta videosta! Onneksi pinnistelin itse haastattelutilanteessa niin muistan aina jotain.. Huhhuh kuinka paljon oon keksiny sen ihmisen elämään tapahtumia.. aika surullista.
Kaiken lisäksi meillä täällä opistorakennuksessa ei varmasti ole ollut lämmityksiä koko lomalla, joten oon ihan jäässä vaikka vaatteita on päällä kovastikin.
En jaksa enää näpytellä..meen nukkuun.

Ensimmäinen vastoinkäyminenLauantai 24.12.2005 15:45

Tein joulutorttuja hyvällä joulumielellä ja niistä tulikin paiston jälkeen ihan palloja ja vähän ne tais palaakin.. No ainakin joulumieltä tässä nyt koetellaan! Ihan rauhallisesti kun ottaa niin kyllä se siitä..
Joulurutiinitkin muuttuu tänä vuonna kun isoveli ei leikikään joulupukkia. Ruoka on jo päivällä ja lahjat kai avataan sillon.. hmph.. se oli niin mukavaa käydä pimeällä kynttelöitä haudoille kun siellä on niin kaunista! Niin se elämä muuttuu.
Nyt äitiä auttamaan.
Rauhallista joulua kaikille!! <sydän>

joulua!Perjantai 23.12.2005 21:44

Tuli se joulu meille sittenkin :) tai ainakin mun tunnelmaan. Äsken koristeltiin äidin kanssa joulukuusi ja mä ylitin itseni osallistumalla koristeluun hermostumatta! Hyvä fiilis. Tästä se lähtee! Kinkkukin maistui hyvältä :)

jouluako..Perjantai 23.12.2005 16:35

Nyt pitäisi olla jo täys tohina päällä mutta ei niin ei. .paitsi tietenkin äitillä joka touhottaa muidenkin edesta.
Kuusi on jo sisällä ja tänään saa kinkkua! Se on parasta just uunista otettuna parasta.
Nyt syömään wrappeja!

huohTorstai 15.12.2005 05:30

Hei olen cillis ja minä en omista unirytmiä

ja näinTiistai 06.12.2005 20:21

Tässä sen taas näkee. alkoholi on parasta. ihan kamala olo ollu taas koko päivän. mutta elämä voittaa!

voivoiTiistai 06.12.2005 06:36

nyt meni taas tämä tippusttelu niin yli. ja niin olin päättänyt että en mitään akloholia ota! tässä mitä mennään..

väsyTorstai 01.12.2005 09:47

tänään mä otan koulun jälkeen pitkät päikkärit

sattuuTorstai 24.11.2005 16:33

NO niinhän siinä sitten kävi, että hammaslääkärissä käynnin tuloksena poski on turvonnut ja puoli naamaa on tunnottomana. Viisauden hammas sieltä suusta meni pois. Kovasti kiroilin ja veri tirskui ja se oli mahdottoman hauskaa. nyt on jo puolitoista tuntia maistunu veri suussa ja pakottaa leukaa jo. Kuitenkin pitäisi selvitä tampereelle tänään omalla autolla! Saa ny nähä..
Kiitos ja hei.