IRC-Galleria

Kaikkea on taas tapahtunutSunnuntai 12.02.2006 19:22

Olisikohan taas aika päivitellä asioita..

Nyt viikonloppuna piti olla se leijahiihto kurssi mikä muutama viikko sitten peruttiin, mutta eipäs ollutkaan! On se ihme kun normaalisti suolahdessa tuulee aina ihan liikaa ja nyt kun tuulta tarvitaan niin ei!

Tiistai-iltana lähti iso joukko täältä jyväksylään valmistautumaan GOOMille. Bussi lähti 0245 yöllä, joten oli kätevämpää mennä jo hieman aloittelemaan baariin :)
Jos alkaisin tässä selittämään mitä kaikkea laivalla tapahtui, niin tulisi liian pitkä viesti ja varmasti selittäisin tosi epäselvästi kaiken. Mutta oli kyllä ihan huippua! Tapasin uusia ihmisiä, jammailin vaikka kuinka paljon eikä tullut loppuen lopuksi oltua edes hirveässä känässä.. kokoajan kun juo pikkusen niin on juuri hyvä meininki!
Se pitää kyllä sanoa että 2 kertaa mut teipattiin kokoon.. Ensimmäisellä kerralla huusin isoveljeäni apuun ja toisella kerralla isoveikka oli itse teippaaja.. Kuvamateriaalia odotellaan :)
Koko porukalla oli muutenkin ihan tajuttoman kivaa eikä mitään ikävää (loppuen lopuksi) tapahtunut. Seuraava päivä meni hieman ohi.. :)

Ensi viikolla tapahtuu niin paljon kaikkea, että on todella rauhaton olo. Pitäisi kovasti opiskella tenttiä varten ja tiistaiksi pitää tehdä muutamasti atrikkelista esitys ja jotain muuta.. kaikkea järkättävää on..itseasiassa liikaakin :/
Mutta pitää vaan miettiä, että aika kuluu kokoajan ja joskus nämäkin jutut on historiaa, eikä niitä kukaan muista!

Kettu kuittaa tältä kerralta.

-Lauantai 04.02.2006 21:10

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (he valitsevat omat viisi). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tähän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommentointilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Syön jalapenoja suoraan purkista.

2. Joskus on vaan pakko lehdä ehkä typeriäkin listoja kaikesta mahdollisesta.

3. Olen addiktoitunut Aapelin Timangi -peliin. Se vie vähän liiankin paljon aikaa, kun olisi muutakin

4. Nukun nykyään joka yön tietokoneeni ja puhallettavan Hulkin välissä. Pelottavaa ja valitettavaa.

5. Koen ruuan tekemisen terapeuttisena. Joskus pilkon hermostuksissani vaan kurkkua ym. vaikken juuri sillon sitä mihinkään käytäkään. Se on erittäin kätevää :)

Haastan:

EluNa^
Koillinen
tuitsu_
juju-
XenlaRed

--* Lauantai 04.02.2006 02:04

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :>

VOI PASKA!!Perjantai 20.01.2006 04:25

Juuri sain tietää, että leijahiihto kurssi, jota oon odottanu ihan tajuttomasti, ON PERUTTU! Ihan armoton vitutus nousi päälle ja yritä nyt vielä tässä mielentilassa saada unta! hmph.. mä olin odottanu sitä niin erittäin kovasti :( tuulta ei vaan riittäny tarpeeksi..ja varmaan ihan hyväkin, kun täällä on niin kylmä..mutta vituttaa se kuitenkin!! no, pääsenpähän huomenna juopottelemaan ja lauantaina hermap:n synttäreille.. ja kurssin järjestäjät lupasivat, että kyseinen kurssi vielä kuitenkin järkätään.. pakko mennä juomaan teetä ja rauhotella hieman itteensä ennenkun koitan taas saada unta..

Hoh ja huohTiistai 10.01.2006 04:37

Noniin.. tätä tämä opiskelijan elämä on. Kirjoitan esseetä joka pitäisi olla huomenna valmis! Mulla on ajatukset ihan lopussa ja vielä 2 sivua pitäis jostain vääntää. Esseen aiheena on haastattelu, jonka tein eräästä vanhuksesta. Ikävintä tässä on nyt se, ettei mulla oon siitä itse haastattelusta paljon mitään materiaalia, kun ei hänen äänestään saa selvää digikameran kautta otetusta videosta! Onneksi pinnistelin itse haastattelutilanteessa niin muistan aina jotain.. Huhhuh kuinka paljon oon keksiny sen ihmisen elämään tapahtumia.. aika surullista.
Kaiken lisäksi meillä täällä opistorakennuksessa ei varmasti ole ollut lämmityksiä koko lomalla, joten oon ihan jäässä vaikka vaatteita on päällä kovastikin.
En jaksa enää näpytellä..meen nukkuun.

Ensimmäinen vastoinkäyminenLauantai 24.12.2005 15:45

Tein joulutorttuja hyvällä joulumielellä ja niistä tulikin paiston jälkeen ihan palloja ja vähän ne tais palaakin.. No ainakin joulumieltä tässä nyt koetellaan! Ihan rauhallisesti kun ottaa niin kyllä se siitä..
Joulurutiinitkin muuttuu tänä vuonna kun isoveli ei leikikään joulupukkia. Ruoka on jo päivällä ja lahjat kai avataan sillon.. hmph.. se oli niin mukavaa käydä pimeällä kynttelöitä haudoille kun siellä on niin kaunista! Niin se elämä muuttuu.
Nyt äitiä auttamaan.
Rauhallista joulua kaikille!! <sydän>

joulua!Perjantai 23.12.2005 21:44

Tuli se joulu meille sittenkin :) tai ainakin mun tunnelmaan. Äsken koristeltiin äidin kanssa joulukuusi ja mä ylitin itseni osallistumalla koristeluun hermostumatta! Hyvä fiilis. Tästä se lähtee! Kinkkukin maistui hyvältä :)

jouluako..Perjantai 23.12.2005 16:35

Nyt pitäisi olla jo täys tohina päällä mutta ei niin ei. .paitsi tietenkin äitillä joka touhottaa muidenkin edesta.
Kuusi on jo sisällä ja tänään saa kinkkua! Se on parasta just uunista otettuna parasta.
Nyt syömään wrappeja!

huohTorstai 15.12.2005 05:30

Hei olen cillis ja minä en omista unirytmiä

ja näinTiistai 06.12.2005 20:21

Tässä sen taas näkee. alkoholi on parasta. ihan kamala olo ollu taas koko päivän. mutta elämä voittaa!