Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Rangaistus osuu otsalohkoonKeskiviikko 05.12.2007 22:43

Hello there lil boys and girls, today we gonna learn to poison squirrels.

Tiedättekös mitä sitten tapahtuu? Karvaturre on henki pois ruumiini nesteiden tehdessä tehtävänsä, vain saadakseen niitä lisää. Päätelkää siitä.

Oi Suomi Suomi. Neito on suht vanha jo. Ryppynen haahka :/ Hyi. Eihän täällä kehtaa enää asua, etelämmässä jos asuis niin ryppyinen römpsä pakottaisi muuttamaan ylemmäs, ei ehkä kuitenkaan niin ylös että hernepussit iskisivät suuhun. Mutta, tuossa iässä nehän jo roikkuvat polvissa joten kusessa ollaan anyways.

Läpän ja todellisuuden raja on hiuksenhieno, välillä jopa näiden kahden sulautuessa yhteen kuin ameebat joessa. Mieleni iskee tyhjää kun muistelen että mites nämä söpöläiset yleensä lisääntyvätkään mutta en anna sen häiritä. Lima on aina seksikästä. Droolaan kun näen levää.

Harhauduin aiheesta. Aihe on välttelevää sorttia, date rape-drug ei toiminut pirulaisen tapauksessa. Seuraavan kerran vain suoraa toimintaa ja puskista kimppuun. Toivottavasti aihe on naispuolinen tai edessä on ikävän likainen yllätys, peräpukamia nakilla ja lihapullilla.

Ei tää nyt toimi. Sama kuin umpiseinästä ovea etsis taskulampulla auringonpimennyksessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.