IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Zero Zero UfoLauantai 30.08.2008 16:45

Koulu alkoi kuin perjantai konsanaan, ilman merkkiä papin siunauksesta jonka puute johti maksulliseen sessioon puhelimen välityksellä. Nainen oli oikein mukava suustaan, ehti kysellä vain toivomuksiani kun jo kiitin kuin puhetta imitoiva siitin.

o_O

Leikin legoilla. Hain häkkivarastosta lootan niitä ja tein Wiskille vankilan. Meni melkein kaikki palikat, enkä kuitenkaan saanut vessaa rakennettua otukselle :/ Nyt pitää kiikuttaa se aina hiekkalaatikolle kun vinkuminen yltyy mahdottomaksi. Ikävää, luulin jotta olin selvittänyt ongelman liittyen Wiskin olemassaoloon lukitsemalla sen pois ikuisuuksiksi. Otuksesta puheenollen, hämmästyttävän kauan se jaksaa olla selällään "silitä mua"-asennossa tuijottaen. Yleensä niin kauan jotta alkaa näkeä unia Lillistä kiimassa. Ja ehkäpä Päjöstä myös, kolmas kieli kissojen kimppakivassa on varmasti kehräyksen arvoinen ajatus.

Skibbedy-be-bop, a-Christopher Reeves

Loppi kutsuu minua kuin epävakaa kristitty ripulilla Jeesusta. Loppi, tuo kunta jonka maaginen vaikutus on nostaa veren alkoholitasoa yli sallitun promillerajan kymmenkertaisesti. Tuo ikivihreä aikaan jumiutunut kyläpahanen keskellä Suomi-neidon paisunutta vyötäröä. Mutta tieto paluusta lämmittää aina mieltä, helvetistä itään for life! Oh fo so!

Snoop D O double-G

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.