IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

KaaostaLauantai 13.09.2008 17:23

Got a little song and it goes like this;

wiiiwiwwiiwiwiwiwiiiiii

Pari oudon tyhjää, pimeydessä matelevaa, kilpikonnamaista sisiliskontappaja tuntia vielä kunnes suunta on Loppi, tuo edellä mainittujen olioiden syntysija.

Kolme viidestä sanoo olevansa sinut cd-levyjen reikien kanssa. Mihin ryhmään sinä kuulut? Henkkohtasesti en niin niistä välitä, hyötykäyttöön niistä ei ole ilmeisen löysyyden takia. Mutta mitä mieltä muut 2/5 ovat? No, heistä ei ole tärkeää miettiä cd-levyjen keskusreikien käyttöä niinkin triviaalissa asiassa kuin kynäleikit, hippa taikka masturbaatio. Mutta he ovatkin elitistejä jotka tekevät sen vain dvd-reikien kanssa.

24,50v. Olen puolikkaita, 49 sellaista. Mieleni taas on jakautunut tuplasti sen määrän, neljäsosiin joita on minun ymmärrykseni mukaan siis monta. On heikkoa lenkkiä, kovempaa ja sitten veritulppa-aivoa joka vain örähtelee "ER!" kun salkkarit loppuu. Ja aina pettyy se osa minua kun ei sieltä tulekaan Teho-osastoa vaan saippuakuplabileet vessanpöntössä.

Yksi osa toki on ylitse muiden, ja se asustaa hiuksissani, sniffaten vahaa ja uiden geelissä. Jos se osa materialisoituisi eteeni hipihtävissä IN-kuteissaan ja aurinkolaseissaan kiljuen minulle "hei please mikä se niiq luulet olevas?" ampuisin kaveria kissasingollani. Kyllä, löysin wiskille viimein muutakin käyttöä kuin hien nuolemisen palleistani.

Sing a song about yoooooouuuuuu-huuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.