IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Holler and curseTorstai 02.08.2007 01:39

Doperide. Soi itsestään vaikken halunnut. Olen huomannut että monet asiat tekevät niin. Ulostaminen, oksentaminen ulostuksessa istuessa, sekä yskähtely pölisiittiön(siitepöly?) tunkeutuessa virkeinä heiluviin huokosiini. Pojilla on bileet, huojukoot.

Audi tv:ssä. Hassua vaikken edes katso tv:tä saatika luonto-ohjelmia, tiedän audin olevan auto. Miksen luule sitä virtahevoksi tai sen serkuksi pussirotaksi? Eihän noita eläimiä voi tunnistaa ellei niitä ei tiedä, mutta audin nyt aivokuollut koomapotilaskin tunnistaa alle jäädessään.

Meinasi tulla ajatusjumitus. Vähän kuin veripakkauma päässä paitsi siihen ei kuole. Joskus toivoisi toki kun katumus ja itsesäälin verkko on kuolettava, pitäen pienemmänkin sintin sisällään. Vähän eri sorttia siis kuin anaalilesbon verkkosukat joista valaskin pursuisi ulos, onneks hän ei niin iso kuitenkaan ollut.

23,39v sanoo omituinen heebo tiedoksiannossaan. Aikaa siis on ruhtinaalliset 7 viikkoa, 3 päivää, 13 tuntia, 34 sekunti 42 hetkeä kunnes jotain minuun liittymätöntä, mielenkiinnotonta diipadaapa tapahtuu, ehkä jopa Loposen Villen toimesta. Tuskin kuitenkaan, mutta eihän se ollutkaan kovin tärkeää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.