IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

UnforgivenPerjantai 03.08.2007 21:53

Mind of a Metallica, motherfuck and "kill 'em all"

Se oli Xzibittiä with slight hints towards Metallica.

Towards, se sanotaan joko 'toords' tai 'tovords'. Hassua eikö? Ei, aina samallailla! Ei muuta kuin yksi tapa sanoa sana! Onneks on muita tapoja, sanoja saa taivuttaa ja kieli elää. Muuten kirjoittaminen perustuen sanojen ääntämiseen olisi kovin vaikeaa, jopa mahdotonta. Ei ymmärrä ellen selitä, hajotkaa siis.

Olen sämpylä ilman nakkia, selosti Jeesus. Eli Jeesus oli paska ja halpa kopio oikeasta alkuperäisestä hot dogista. Dissaan Jumalaa koska ei Hän voi mulle mitään kun en usko siihen. Ja tämä jumala jota dissaan on toki mies o_o Muuten olisi kovat paikat edessä.

One day remains. Biisit antavat mahtavia ideoita, ne iskevät tajuntaan ja kiskovat olennaisimman esiin, jos tunnistat itseäsi biisistä artisti/bändi on osunut kohteeseensa. Saivat sut tuntemaan. Sitähän viihde on, tuntemuksien herättämistä. Suosituimmat osuvat useimmin kohteeseensa, täten tehden heistä suosituimpia. Eli jos (krhm) Eminem on yksi suosituimmista räppäreistä samaistumme tarpeeseen tappaa oman lapsen petollinen äiti?

Ei toki. Pitäisi opettaa Jimmyä crackkaamaan maissia? Emt, mutta tässähän tää reportti
(raport?) Munninan mailta alkaa oleekin.

Eli uskokaa itseenne, älkää muiden naamioihin mutta silti luottakaa, parempaakin on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.