IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.
Jumala sinusta loi sellaisen. Jumala joka rakennutti uuden arkin huvikseen, eläimet ja kaikki mukana, mutta eläimillä ei ollut tarkoitusta koska niiden ei tarvinnut lisääntyä. Itseasiassa pieni annos eläinpornia Eval Almightyyn olisi tehnyt siitä eräänlaisen hartaan ihminen meets nature-filmin. Korostanut kuinka entisaikoina pökittiin.

Tripled Manic State. Kolmeko niitä on? Mulla tiloja on ainakin vain pari hassua, siis missä voipi nukkua. Eli vähemmän kuin kolme. Ellei se tarkoita mielentiloja eikä asuintiloja. Kolme osavaltiota. Kolme S. Tatea. Kolme. Kolme sanaa ja kun valitsee kolmois-sanan jäljelle jää kaksi. 2 + 3 = 23.
The iivil Number 23.

It's everywhere! *In theaters not so near you*

On vain hetki aikaa. Onko hetki lyhyempi kuin 60 seconds vai jotain omituista, määrittämätöntä vaikka sinänsä loogista kuten 25s tunti? Miksi luotamme aikaan kuin kehnoon yksijalkaiseen muuliin joka taakkansa alla musertuu? Se puijaa meitä, lyhyempi aika tuntuu pidemmältä kuin luulisi koska ei pysty koskettelemaan itseään hassuihin paikkoihin, ja kun pystyy hiplaamaan, aika etenee juoksujalkaa poliisiasemalle nostamaan syytettä? Aika on täysi-ikäinen, kyllähän siihen saa jo koskea. Jos ei niin olen likainen vanha setä.

No mutta, siihenhän on hyvä pyrkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.