IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

kesälomaMaanantai 10.07.2006 14:20

Kesäloman viimeinen viikko alkaa. Plaah, ois sitä pitempäänkin voinu olla lomilla. Loma alkoi mukavasti Raumalla, RMJ06 oli ihan hyvä pippalo, seura oli hyvää, ja alkoholiakin tuli lipitettyä ihan kiitettävää tahtia. Musiikkia RMJssä oli laidasta laitaan, itse tuli nähtyä ne bändit mitkä kiinnosti.

Rauman jälkeen menikin siinä viikko kun koitti palautua niistä pippaloista, ja sitten olikin jo aika Tuskaisen meiningin. Ensin tuli käytyä evästämässä raxissa maha täyteen, että jaksaa koko päivän heilua. Päivä alkoikin mukavasti kun impukka lauleskeli päälavalla mukavia. Siitä pitikin suunnistaa Infernotelttaan kuuntelemaan powermetallia, Freedom Call soitti, ja yllättävän hyvin soittikin, näki että äijät oikeasti tykkäsivät soittaa. Kyseisen soitannon jälkeen olikin aika kierrellä alueella ja etsiskellä tuttujä, sekä muuten vain hengailla ja nauttia alkoholia. Suraava katsottava oli Sonata Arctica, mutta kuten vähän osasin odottaa, ei heillä ollut kovinkaan vakuuttava keikka. Sonatan jälkeen Infernolavalla oli Arch Enemy, mutta tungon oli niin kova ettei jaksanut jäädä katsomaan, ja illan viimeinen bändi, Sisters of Mercy ei kiinnostanut ollenkaan. Joten ei muuta kuin suunta kaverin kämpille käymään, ja sieltä takaisin keskustaan, Virgin Oil Co. -ravintolaan, jossa oli keikalla Viikate. Ilmeisesti Viikatteen keikalla join itseni ylikuntoon, sillä aamulla oli krapulakeijun pirulainen kylässä, ja opetti minulle norjan puhumista. Lauantai menikin sitten miedompien aineiden kanssa, ei tullut juotua ollenkaan viskiä, ja ainoastaan muutama siideri.

Johtuen vähäisemmästä alkoholin nautinnasta, lauantaina tulikin katsastettua monta bändiä: Stam1na, Pain Confessor (ei toiminut tänä vuonna kovin hyvin), Diablo, Amorphis, Metsätöll (ei toiminut, vaikka kaverit sitä mainosti), Opeth... Ja illan kruunasi Venom. Vaika bändi aloitti myöhässä, ja alussa oli pieniä teknisiä ongelmia, oli keikka ihan hyvä. Ainoa ongelma oli se että Cronos oli niin hiton ruma, että oli pakko hakeutua kauemmas vain kuuntelemaan musiikkia, ei sitä ulkonäköä kärsinyt katsella. :)=

Sunnuntai olikin THE päivä, jota olin odottanut. Pääsis sisälle festarialueelle joskus 14:30, ja katsastin ympärilleni. Infernoteltassa olisi aloittanut Verjnuarmu, mutta päätin suunnistaa päälavan eteen, odottelemaan. Paikalle oli jo sillooin eksynyt muitakin, joten en saanut aidanvieruspaikkaa, vaan jouduin tyytymään toisen rivin paikkaan, niin että kuitenkin aidasta saa kiinni tarvittaessa. tasan puoli neljä se alkoi, se mitä odotin: SODOM. Perkele että oli kovaa rässiä saksanmaalta. Vaikka biisilista ei ihan minun omia lempibiisejä noudatellu, oli siellä joukossa niin tiukkaa settiä että perkele! Napalm In The Morning, The Saw Is The Law, Sodomized, Ausgebombt, Remember The Fallen, moottoripääcoveri Aces of Spades, ja keikan lopettanut Bombenhagel. Oli kyllä mahtava päästä näkemään viimeinenkin saksan kovasta rässikolmikosta livenä. Kreator tuli nähtyä livenä pari vuotta sitten jäähallissa, ja viime kesänä Tuska helli minua heivaamalla paikalle Destructionin. Sunnuntain muut bändit olivat Tarot, joka ehitti peruvarman keikan, sekä illan päättänyt Celtic Frost.

Celtic Frostin keikka ei ollut mitenkään ihmeellinen, joten oli aika kerätä luunsa, ja suunnistaa rautatieasemalle, ja sitten junalla sudeettisavoon, jossa vietin 5 päivää, sekä naisystävän kavereihin että vanhemiin tutustuen. Perjantaina sitten pitikin ottaa suunnaksi mansikoistaan kuuluisa pitäjä, oli jokavuotisen mökkeilyn aika _veksin_, ruiskukan ja Wahin kanssa. Kuten tapioihin kuuluu, oli ohjelmassa myös grillauskilpailu, kumpi tekee paremman marinadin kanan rintafileelle. Perjantain voitin minä, ja lauantain ruiskukka, joten viikonlopun tulos oli tasapeli. Muutenkin mökillä hauskaa, joten ensi vuonna uusiksi. Huomenna pitääkin mennä naisystävä esittelemään omille vanhenmilleni, ja käydä samalla vaikkapa parturissa. Lomaa on vielä viikko jäljellä, taidan keskittyä vain olemaan. :)=

Jospa viimeisen lomaviikon kunniaksi ottaisi pienen siivun viskiä. Cheers.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.