IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

liikaa painoaMaanantai 25.09.2006 12:01

Kyllä huomaa että on taas ollu duunissa kiireitä, ei ole niin tullut katsottua mitä on tullut syötyä, ja sama vika on vaivannut vapaa-ajallakin, on taas sellaiset painolukemat ettei mua tarvi punnita neuvolassa.

Eli taas alkaa laihdutus, jos koittais kympin tai enenmän hukata kevääseen mennessä. Tosin, en tiedä kuinka tehokkaasti paino suostuu tippumaan, kun samalla käy salilla. Aika pienillä painoilla leikin salilla, mutta ehkä ne siitä matkan varrella kasva.

Eli pitää jättää sipsit, karkit, valkoinen leipä, leivokset, yms pois, myös letut (sekä tortilla että tavalliset) tulee oleen bannissa, hmm.. onhan noita paljon mitä pitää vältellä / määriä vähentää.

Saapas nähdä kuinka tehokkaasti saa tiputettua painoa. Edellisellä rypistyksellä tippui painoa reilu 18 kg, siitä 7kg on nyt tullut takaisin, eli aika aloittaa uusiksi.

Mut ei muuta kuin kovaa työntekoa, ja saa nähdä kuinka menee kun tämä äijä alkaa taas vaihteen vuoksi opiskella, duuni nakitti mut noin 20. kertaa kestävälle englanninkielin kurssille, painotus puheessa. (onneksi ei kieliopissa :)= )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.