IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Ei enään niin tukkoinen oloTorstai 01.12.2005 00:08

Oiskohan se kun eilen nautti viskiä ja lihalientä auttanut, mutta tänään ei ole ollut ollenkaan niin tukkoinen olo kuin eilen. Taidampa varmistella, ja nauttia vähän lisää viskiä, sekä lihalientä.

Ja jos joku kavereistani sattuu lukeen tätä, kiitos niille jotka ottivat osaa (eli onnittelivat) syntymäpäiväni johdosta.

tukkoinen oloTiistai 29.11.2005 23:05

Onkohan tässä tulossa kipeäksi? Noh, pitää nauttia kuumaa lihalientä ja viskiä, eiköhän se sillä lähde. Tai jos ei, niin ainakin mukavampi potea. :)=

synttäritSunnuntai 27.11.2005 13:21

Pitäiskö tässä nyt sit sanoa "whee" vai "voi perrrkele".. en tiedä... Noh, ainakin oli kommentteja tullu.

Eilen tosiaan tuli käytyä syömään 750g pihvi, pihvi oli hyvät, mutta lisukkeet ei oikein ollu mun makuun. Ei moisesta tullut edes ähky, sellaisen sopivan täys olo. Noh, tulipahan sekin testattua.

synttärit tulossaLauantai 26.11.2005 17:48

Pitää siis lähteä vähän juhliin. Eilen tuli käväistyä muutamalla, ei mennyt edes tappiin. Ja kyllä nauratti kun jengi kylmissään jonottaa taksia, kun itse on sen verran viisas että tajuaa käyttää julkisia. Noh, siinäpähän palelivat tuulessa ja tuiskussa, ainakin taksiyrittäjät tekee hyvää tiliä näin pikkujoulukautena.

Taitaa se pikkujoulukausi näkyä myös ravintoloissa, meinasi olla ongelmia että saa pöydän ravintolaan. Pitää mennä yhteen hyvään ravintolaan syömään kaveriporukalla, ja pistää tuulensuojaan 750g pihvi. Saa nähdä saanko sen kokonaan meneen alas, kyllä pitäis mennä. Jotain lisukkeita jää todennäköisesti syömättä, kun en ole oikein kasvisten ystävä. Jotkut kasvikset on ok, mutta jostain kumman syystä keitettynä tai paistettuna tai muuten kypsennettynä kasvikset on aina tökkiny mulle. Pitäis kai opetella.

Syönnin jälkeen voi olla että joutuu meneen alkoholia, kenties kaksin käsin. Sitä ei vielä tiedä.

Jaa, työviikko puolessavälissäKeskiviikko 23.11.2005 11:14

Kas, ollaan jo keskiviikossa. Maanantai ja tiistai oli kyllä ihan sellaisia päiviä, ettei saanu oikein mitään aikaan, ei töissä eikä kämpillä. Onneksi eilen tuli käytyä mukavan naisen kanssa parilla oluella... Nykyään ei enään viitsi käydä "yhdellä nopealla" töiden jälkeen, koska yleensä silloin se olut alkaa maistua turhan hyvin, ja ennenkuin huomaa, niin kello on valomerkin verran, ja seuraava päivä onkin sitten mukava töissä. Paljon helpompi kun lähtee käymään parilla, silloin tulee juotua kahdesta neljään juomaan, muttei enenpää.

Kyllä huomaa että pikkujoulukausi on menossa, ravintoloihin ei tahdo saada pöytää, jos aikoo mennä syömään. Ja kun viikonloppuyönä on lähdössä baarista, on taksitolpilla järjetön jono. Ei moista jonottamista jaksa, paljon helpompi kun lähtee ajoissa baarista, niin ehtii hyvin yöbussiin, joskus viimeiseen junaan. Onneksi kämpille on inhimillinen matka juna-asemalta ja dösäpysäkiltä...

Mutta jos mikä vituttaa, toi PS mainos mikä tulee välillä vittuileen kun kirjautuu galleriaan. Ei ainakaan mulle mainoksilla ole vaikutusta, en muistaakseni kertaakaan ole mitään mainoksia millään webbisivuilla ole klikannu, ... tai no, ehkä jotain vahinkohuitaisuja hiirellä on tullut, mutta ei muuta. Ei jaksa mainossanomat toimia. Noh, ehkä en whinee enenpää.

Sunnuntai, turha päiväSunnuntai 20.11.2005 23:29

Ois melkein pitäny ottaa työkone kämpille, niin ois ollu järkevämpääkin tekemistä kuin vain jutella netin kautta ihmisten kanssa ja pelata. Noh, onneksi oli muutama ihan ok keskustelukin.

Jalat on aika huolella kipeet, kävelykengät ei olleet enään sopivat jalkaan. (niin, mitäs olen mennyt laihtumaan). Nyt on kummassakin jalassa akillesjänteen päällä peukalonkynnen kokoinen nahaton alue.. tai no, rupi niissä jo on, mutta mitenhän mahtaa rupi kestää työpäivät.. No, sen näkee ens viikolla.

Kengistä puheenollen, voisi käydä noi kengät laittaans ellaisiksi että ne ei hierrä, eikä kierrä ja on hyvä pier... njoo, jääköön sanomatta ton sanonnan loppuosa. Maihinnousukengätkin voisi käydä pohjauttaan, niissä alkaa olla pohjakuvio hävinnyt. Näemmä kaksi vuotta ympärivuotista käyttöä riittää syömään kuvion pois. Eipä kyllä ole paljoa tarvista ollu hankkia uusia kenkiä sen jälkeen kun alkoi maihareita käyttään, erittäin hyvät kengät jalkaan, ja saa kännissäkin liukastella, ei murru nilkka vaikka kompuroisi, kun on tukeva kenkä. :)

pikkujoulut, oli ja meniLauantai 19.11.2005 05:17

Pikkujoulut oli Kalastajatorpalla. Jälleen kerran koko helsingin puljun pomo piti hyvän, eli lyhen, puheen. Ruoka oli ihan ok makuista, mutta sitä oli vähän turhan vähän. Onneksi tuli työkaveriporukalla käytyä päivällä rasvamontussa, eli Cafe Viikissä. Onneksi tarjolla oli viinaa, joutui humaltumaan. :)=

- - - -

n. 19:30 lauantai

Ompas maha täys. Tuli käytyä Raxissa evästämässä, oiskohan jotain 5 tusinaa chicken wingsiä tullu syötyä. Nyt voi viettää rauhallisen lauantai-illan kuunnellen musiikkia, siideriä ja viskiä juoden, ja Angbandia pelaten

njahasTorstai 17.11.2005 23:31

Aamulla kävi outo, ekaa kertaa koskaan. Laitoin illalla kännykän hälyttämään, ja aamulla kuitenkin heräsin työkaverin tekstiviestiin, joka ilmoitti että mennään vähän myöhemmin töihin. Toisinsanoen olin unissani sammuttanu kännykän herätyksen. Aika ihmeellistä. Onneksi ei kuitenkaan tullut kiire. Enenmän kiire ois tullu jos ois heränny siihen kun työkaveri soittaa että 3 min kuluttua pitää olla ulkona. :)=

Töissä ei ollu mitään ihmeellistä, tavanomaista änkyilyä. Ei tullut edes pitkää työpäivää.

Iltapäivä ja ilta kämpillä menikin sitten irkaten ja Angbandia pelaillen.

Onneksi huomenna on firman pikkujoulu, puku päälle ja herättään pahannusta. :)= Toivottavasti on hyvät ruuat, ja paljon ilmaista hyvää viinaa.

keskinkertainen keskiviikkoTorstai 17.11.2005 00:19

Aamulla myöhään töihin, työkaverilla kesti... Töissä ei mitään ihmeellistä, änkyilin vain koodin kimpussa. Töistä puoli neljä pois, ja erään kaverin kanssa muutamalle oluelle...

En enään nykyisin suostu lähteen viikolla 'yhelle nopealle kaljalle', koska se perinteisesti menee tappiin asti, ja viinaa niin paljon kun ehtii juoda. Sen sijaan kun käy parilla(yleensä siis 3-7), silloin pääsee pois kaupungilta inhimilliseen aikaan, ja ehtii hyvin kämpille saunoon.

Omituinen päiväKeskiviikko 16.11.2005 00:04

Päivä alkoi hyvin.. tai sit ei. verkkoyhteys temppuili, ei voinut aamulla irkata. Ja kun pääsi työpaikalle, onnistui takin hialla huitaiseen mukin hyllystä alas, onneksi se oli enään vain varalla. Seuraavaksi nostin kannettavan pöydälle, luonnollisesti väärinpäin, saranat itseen päin. Noh, onneksi siitä sit työnteko lähti jotenkuten sujumaan. Paitsi mitä nyt aamupäivä meni sinkoillessa ympäri konttoria, kun piti hoitaa kaikenlaisia kiireellisiä asioita pois. (jotka todellisuudessa ei niin kovin kiireellisiä olleet) Ei tullut kovin pitkää päivää tehtyä, jo kolmen maissa tuli lähdettyä pois töistä.

Iltapäivä ja ilta menikin sit kämpillä istuessa, pelaillessa ja välillä irkatessa.

sit whinetystä: Miksi ihmeessä teinit pasteaa kokonaisia biisien lyriikoita blogeihinsa? Eikö niillä ole mitään omaa sanottavaa? Sen ymmärrän jos lainaa jostain kappaleesta lauseen tai kaksi, tai sanoo että tunnelmat tuo mieleen kappaleen se ja se.. mutta kokonaisia biisejä. Ei mitään järkeä. end of whinetys.