IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Vuoden eka blogiTorstai 25.01.2007 09:29

Tässä taas töissä istumista, ehti jo mailin kahlata läpi, niin nyt on hetki aikaa, ja koska irkissä on hiljaista, ehtii vaikka kirjoittaa blogimerkinnän..

.. bloggaamistahtini on näemmä aika hidasta, ehkä johtuu siitä että elän niin mielenkiinnotonta elämää, tai sit minulla ei ole elämää, tai yksinkertaisesti siksi ettei ole aikaa kirjoitella tänne.

Mitähän tässä viimeaikoina onkaan tapahtunut.. joulu oli ja meni, samoin teki uudenvuoden juhlat. Kummatkin oli ihan hyvät pippalot. Viime vuonna alkoi elämä mennä oikeaan suuntaan, kun tapasin Nuuhkun, ja Nuuhkusta tuli mun oma kulta.

Joululahjaksi tuli saatua sähköhöylä, nyt on pysyny naaman karvoitus kurissa, eikä ole niin paljoa kutittanu naamaa, eli hyvä lahja. Painonpudotuskin on edistynyt ihan hyvin, keväällä 2005 painoin päälle 110+kg, aluksi hukkasin kevään, kesän ja syksyn 2005 aikana ~17kg vähähiilihydraattisella dieetillä. Dieetti sit ei tuntunut pidemmän päälle hyvältä, jotenkin arvelutti se rasvan määrä, ja kuitenkin kaipas välillä vaihtelua. Siitä se paino sit pikkuhiljaa hiipi takaisin, niin että viime kesänä oltiin jälleen yli sadan.

Tuossa syyskesästä aloitin jälleen eri dieetin, muutin ruokavaliota kevyemmäksi, ja pienensin annoksi, nyt on paino tän viikon ajan pysyny alle 90kg pl eilinen, tänään aamulla oli jo lähempnä 89 kuin 90kg. Eli kyllä tässä laihtumista tapahtuu, pitää jossainvälissä laittaa uusia kuvia, kun saa aikaiseksi moisia ottaa.

Salillakin tulee käytyä, on itse asiassa ihan kivaa hommaa. Hyvin herää työviikkoon kun käy maanantaiaamuna heilumassa salilla reilun tunnin, ja mukavasti pääsee rentoutuun viikonloppua varten kun käy perjantaina aamulla salilla. Kai sitä pitää uskoa että salillakäynnistä on jotain hyötyä, kun viime vuonna aloitteli salilla käyntiä, en jaksanut pitää itseäni roikkumassa tangossa, saati sitten tehdä leuanvetoja. Nykysin leuanvetoja menee 3, 2 ja 2, sarjana. Saa nähdä mikä on huomisaamun tulos, kun taas kokeilee nostaa jätkän tankoon roikkuun.

Mut jatkais työntekoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.