IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Haaste SohviXiltaMaanantai 30.01.2006 14:23

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1) Ennenkuin käyn kämpillä nukkuun, on lähestulkoon pakko lukea jotain ja syödä muutama jäinen mansikka

2) Saunon lähes jokainen päivä, jos on vaikka lähdössä iltapäivästä lauantainan kaupungille, on sitä ennen pakko päästä saunaan. Joskus jos on moinen tiedossa, laitan jopa herätyskellon soimaan että varmasti ehdin saunomaan

3) Puhtaat astiat löytyvät aina astianpesukoneesta, ja likaiset pinoissa pöydillä

4) Kun menee kämpillä vessaan paskalle, on lähes pakko ottaa joku kirja mukaan ja lueskella sitä.

5) Pukeudun kesän suokkimiiteissä aina farkkuliiviin joka selkämyksessä kirjoitettuna nikkini.

haastan: Wah, Star^, MrBeanGm, Marie, Dilbon

tuore oloTorstai 26.01.2006 12:36

Taisin saada eilen raitisilmamyrkytyksen. :)=

Oli nimittäin firman yhen osaston toimintapäivä Nuuksion erämaassa, aamupäivä meni jadajada -palaverin merkeissä. Palaveripuitteet oli kyllä upeat, kunnon mäen päällä iso hirsikämppä, kait joku entinen metsästysmaja. Palaveri kun oli kärsitty, oli safkaus kodassa, oli muuten ihan perkeleen hyvää lohisoppaa tarjolla. Yleensä en ole lohisopasta tykännyt, mutta toi oli kyllä hyvää. Ja jälkiruokana pannukakku + mansikkahillo. Sit kun oli saanu evästettyä masun täyteen, ei muuta kuin lumikengät jalkaan ja metsään. Jengillä oli ongelmia puketumisen suhteen, hyvin monella oli ihan liikaa vaatetta, tyyliin pitkät kalsarit, toppahousut, t-paita, villapaita, ja toppatakki. Onneksi itse tajusi lähteä liikkeelle vanhoilla kuluneilla farkuilla joiden alla pitkät kalsarit, ne oli juuri sopivat säähän nähden. Tosin yläkropan peittona oli kenties liikaa vaatteita, ihan mukavasti tuli lämmin kun tallusteli metsässä meneen lumikengillä parin kilsan lenkin. Lumikengillä oli kyllä ihan hauska tallustella, vaikka se lämmintä touhua olikin. Lumikenkätallustelun päätepisteenä oli abouttirallaa 10m korkea jyrkänne, jossa lumikengät riisuttiin, ja puettiin valjaat ylle. Sit ei muuta kuin vauhtia, ja vaijerin varassa sellainen 60m ilmalento. Oli aika holja tunne juosta kalliolta tyhjän päälle, ja sit liukua vaijeria pitkin kunnon vauhdilla. Sit kun oli siinä vielä hetki hengähdetty, niin lähdettiin leveäjalaksellisilla otkukelkoilla metsään potkimaan. Onneks siinä oli moottorikelkalla ajettu kova pohja, mutta siltikin tuli melkoisen kuuma. Ja kun aina välillä pidettiin taukoa, meni silmälasit huuruun. Ja sit ei nähnykkään oikein kunnolla mennä siellä metsässä, kun siellä alkoi jo hämäräkin hiipiä. Onneks moisen urheilusuorituksen päälle oli sauna lämpiämässä, vieläpä puulämmitteinen. Saunassa oli mukava nauttia olutta, ja toki olut maistui hyvin saunan jälkeenkin. Siinä kun oli pari olutta tuhonnut, oli päivällisen vuoro, riistakäristystä ja pottumuusia, ihan ok makuista se käristys oli. Sit tulikin otettua vielä muutama olut, siideriäkin meni, samoin kuin yksi napsi jäistä kossua. Enenmänkin ois ollu kossua tarjolla, mutta kyseinen juoma ei kuulu suosikkeihini. Onneksi olin tajunnut varata itselle vaihtokamppeen mukaan, oli kiva saunan jälkeen pukea kuivat ja puhtaat kamppeet ylle, ja sit olikin hyvä lähteä vielä käymään raktoribaarissa juomassa pari. Sit rupes tuntuun siltä että vois olla viisaampi lähteä kämpille, niin jaksaa aamulla töihin. Kyseinen päätös oli ihan hyvä, joskus kasin jälkeen heräilin, aamupalakin maistui ihan hyvin. Olo oli tosin hontelo, mutta ei tullut yrjö kylään, eikä myöskään ollut pää kipeä. Joskus ysin jälkeen lähin tallustaan junalle, ja pääsin duuniin ihan ok.

Mikähän siinäkin muuten on, että mulla ei tule krapulassa juuri koskaan pää kipeäksi, mutta pakki kyllä potkii kaiken pihalle mitä sinne on kaadettu? Ehkä mä kuitenkin mielummin kärsin muutamasta oksennuksesta kuin jomottavasta päänsärystä.

Mut nyt on nälkä, vois lähtee Mardin pitseriaan syömään kebabbia.

terve!Sunnuntai 22.01.2006 23:33

Nonih, taas on terve olo. Kurkku ei ole kipeä, eikä muutenkaan ole kipuja. Hyvin menee. Pitää vielä toi penisiliinikuuri syödä loppuun.

Sen verran terve olo, että pitänee huomenna mennä aamusta salille ennen duunia, tosin se tarkoittaa sitä että pitää herätä tuntia aikaisemmin kuin yleensä. Salikamppeet on jo valmiiks pakattu, ettei aamulla tule kiire.

Tuli taas pitkästä aikaa käytyä raxissa syömässä, maha tuli ihan riittävän täyteen kun söi lautasellisen salaattia ja "muutamia" chicken wingesejä. Ei wingsit kotona tehtynä maistu niin hyvälle kuin tuolla raxissa, mikähän siinäkin on...

sairasta menoaMaanantai 16.01.2006 16:37

Ilmankos tää mun 'flunssa' ei parantunutkaan kotikonsteilla, marssin aamulla työterveysasemalle, siellä o sairaanhoitajien vastaanotto. Pääsi melkein heti sisään, ja kun se täti kurkkas suuhun, niin alkoi epäileen että ei ois pelkkä flunssa. Otti pintaviljelyn noista kitarisoista, ja selvä angiinahan se oli. Ei muuta kuin heti aika työterveysaseman lääkärille, pääsi saman tien sisään. Ko äijä vilks kurkkuun, totes että hoitaja oli oikeessa, 3 päivää saikkua, penisileeniä ja buranaa. Sit ei muuta kuin junalla myyrmanniin ja siellä kauppa + apteekki, nyt on syötävää kolmeks päiväks ettei tarvi lähtee ulos, ja lääkkeet.

Aiheesta toiseen, ostin appelsiinia kaupasta, ja olen kuunnellut monen kiroilua kun appelsiinin kuorinta on vaivalloista ja sottaavaa. Minun mielestä se ei ole, mutta kuorinkin appelsiinin hiukka toisin: Ensin leikkaan siihen päähän mistä appelsiini roikkui puussa ('karapää') viillon joka kiertää kyseisen pään, mutta viilto ei ulotu hedelmälihaan asti. Tällöin voi nostaaeräänalisen 'hatun' irti appelsiinin päästä. Tämän jälkeen aloitan poistamaan keltaista kuorta ikäänkuin omenaa kuorisi, veisi leikkaa valkoista maltoa hedelmälihan ja keltaisen kuoren välistä. Maltoa saa jäädä ihan reilusti, oleellisempaa on se ettei riko hedelmälihaa (ettei ala nesteet pursuaan). Kun keltainen kuori on saatu poistettua sellaisena ScScSc -kierteenä, niin voi veitsellä avustaen ottaa loput valkoiset mallot pois. Kun näin menettelee, ei appelsiinista purskahtele yhtään mehua kuorinnan yhteydessä. Appelsiinin halkaisu lohkoihin nyt onnistuukin helposti ilman utrhia pärskeitä.

Mut menenpä petiin lepäileen.

olo on paskaTorstai 12.01.2006 17:47

Kurkku on oikein kunnolla kipeä, mutta ei ole nuhaa tai yskää, eikä myöskään tunnu kuumeiselta olo. Ajatus ei luista yhtään, tehny vaan dokujen kirjoittamista kokopäivän duunissa. (niissä ei tarvi miettiä).

Kunhan pääsee kämpille, niin taas kuumaa lihalientä naamaa kohti... kenties pari siivua viskiä, ihan lääkintätarkoitukseen. Onneks tää työpäivä loppuu kohta.

Ihme nollapäiväTiistai 10.01.2006 20:36

En tiedä sit oliko orastava kurkkukipu, johon piti käydä ostaan kurkkupastilleita, vai mikä, mutta tänään ei saanut oikein mitään aikaan duunissa. Koko päivä meni kun selvitteli kaikenlaista, ei niin turhaa mutta kuitenkin. Kämpille kun pääsi niin ei muuta kuin kuumaa lihalientä ääntä kohti, sit saunaan (kiukaalla kiuasmakkaraa), ja pari siivua viskiä.

Ei onneks ollu mikään paikka jumissa eilisen kuntoilun jäljiltä, kyllä tää tästä.

Maanantai, mutta ei masennus...Maanantai 09.01.2006 19:04

Olenkohan mä lopullisesti kilahtanu?

Eka lähti puolessa vuodessa painosta sellainen 15-16kg, sit hankin käsipainot että pysyy niskat kunnossa kun on päivät koneella. Sit ajoin parran, ja tänään tulikin käytyä salilla testaamassa. Onneksi salin käyttö on ilmaista, kuuluu työpaikkaetuihin. :)

Saa nähdä alkaako paikat huutaa leipää huomenna, vaikka yritin rauhallisesti ottaa. Harjoitusohjelmasta ja henkisestä kannustamisesta kiitos Sarg:lle. Pitää toivoa että jaksaa treenailla edes hetken aktiivisesti, niin eiköhän sitä sit tule ihan hyvä tapa.

Oli parran ajamisesta jotain hyötyä, (ainakin tuntuu naiset pitävän parrattomuudesta) heti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli kolme naista nukkumassa mun vieressä sängyssä, nainen kummallakin puolella... *wheee!* :)

uskonto?Perjantai 30.12.2005 17:24

Mikähän siinä on, että rauhallisen ihmisen päivän tullaan pilaamalla tyrkyttämällä uskoa, jesseuskoa? Onko mun otsassa joku leima jossa lukee "saatananpalvaaja" tai "hevari", vai käykö noi uskovaiset levittään 'hyvää sanomaa' kaikille? En tiedä.. Saatananpalvaaja en ole, hevari olen. Ja hevari olen ollut jo pitkään, about 19 vuotta.

Mutta miksi ihmeessä sitä pitää tyrkyttää? Tietääkseni kristinusko, tai itse asiassa ev. lut. on suomen suurin usko, ainakin nimellisesti suurinosa kansasta uskoo. Jos ei usko, niin olisiko kirkollisvero ja tapauskonnolisuus syynä vääristymään? Mutta miksi tyrkytetään? Ainakin itsellä iskee välitön inhoreaktio päälle kun tullaan tyrkyttään uskoa. En tosin ole enään vuosiin uskonut, en mihinkään yliluonnolliseen, tiede tarjoaa mielestäni luotettavampaa selitystä asioille kuin raamattu. Raamattu on ihan ok satukirja, mutta asiaa vääristää se että sieltä poimitaan vain omiin tarkoituksiin sopivia asioita, eikä katsota kokonaisuutta. Ei raamattu kirjana ole huono, joskus lyöny raamatun sisällöstä naisen kanssa vetoa, ja voitin vedon.. Se mitä sai voitetusta vedosta, jääköön salaisuudeksi.

Tyrkytyksestä tuli mieleen, miksi uskoa tyrkytetään paikoissa, missä on suurin mahdollisuus häiriköidä ihmisiä. Tokkopa ketään festareille menijöitä kiinnostaa kuulla kun muutama tärähtänyt huutelee kaikenlaista tyhmää, mitä heidän vinksahtanut ajatuksenjuoksu ja maailmankuva tuo syljen mukana suuhun? Kaikista pahinhan on Ankkarock, siellä on jokavuosi tusina hölmöä huutelemassa. Eräs vuosi kun alkoi ottaa päähän yhden kovaääninen huutelu, sain melkein tyypin suuttumaan... Tyyppi huuteli jotain tyyliin: "Ennen siuluni oli tyhjä, mutta sitten tuli jeesus ja täytti sen." Päätin huutaa takaisin: "ja vei aivot mennessään." Kyseinen lähinmäisenystävä suuttui ja lähti tuleen nyrkit pystyssä kohti. Muutenkin tulee välillä huudeltua takaisin noille uskovaisille, jos ne vaikka edes vähän ajattelisi.. tuntuu vain vähän samalta kuin taistelu tuulimyllyjä vastaan.

Uskovaisten ehkä suurin ogelma on se, että heidän maailmankuvan mukaan kaikki on valmiiksi hyvin, eli saa tehdä melkein mitä vaan, ei tarvi välittää mistään, koska kaikki on jo etukäteen valmiiksi anteeksiannettua. Tällöin ei mietitä oikeasti miten voisi parantaa omaa ja muiden elämänlaatua, tulee hirvittävän minäkeskeinen maailmankuva, "kyllä mä tänkin saan anteeksi, mitä se haittaa jos minä.."

Suurin osa niistä jotka oikeasti uskovat, ovat uskossaan hiljaisella tavalla, käyvät kirkossa yms. Mutta sitten on se 5% jotka pilaavat kaikkien maineen, tulevat levittämään uskoaan niille joilla on ennestään jo varma mielikuva siitä etteivät halua uskoa. Ja vaikka suomessa lähes kaikki ovat kristinuskoisia, niin miksi sitä jessejuttua pitää levittää ja saarnata? Ei minulle ole vielä tultu mitään muuta uskoa tyrkyttään kuin jesseuskoa.

Tulipas pitkä rypistys...

np: Kylähullut - ...Ja jeesus ei pysy ristillään

joulu meni, uusivuosi tulossaTiistai 27.12.2005 20:03

Uusi vuosi, uudet kujeet. Päätin piruuttani ajaa parran pois, saa nähdä kauanko viitsii katsella itseään ilman leukapartaa, onhan moinen ollu leuassa jo reilun 12 vuotta. Toivotrtavasti naiset heruttelee nyt paremmin kun on sileä leuka. *grin*

Joulu meni hyvin, vielä pitäis jonkinmoinen määrä kinkkua tuhota, mutta taitaa olla viisaampi laittaa loput pakkaseen ja tehdä niistä ruokaa myöhemmin.

Joululahjat meni kyllä enenmän kuin hyvin kohdalleen.. oli suunnitelmissa ostaa tammikuun alennusmyynneistä sänkyyn peitot, tyynyt ja alus- sekä pussilakanat. Niin eikös firman joululahjapaketissa ole 2 x tyyny ja 2 x peitto, ja himasta tuli joululahjana lakana, pussilakanoita ja tyynynpäällisiä. Hyvin meni. :)

Vois tän viikon käyttää siihen että siivoaa tän kämpän kunnolla, pyyhkii hyllyjen päältä pölyt, ja muutkin pinnat.

perjantaiPerjantai 16.12.2005 19:50

Työviikko meni, mutta ei saa rauhaton luonne lepoa. Illemmalla kaverin kämpille, siellä sit unta, kun pitää aloittaa kaverin muutto klo 07 aamulla. Sit kun sieltä selviää kämpille, ois vuorossa koodausta, illemmalla syömään kaveriporukalla joku pieni pitsa... Sunnuntaina pitää jatkaa koodaamista, ellei saa lauantaina jo koodia toimiin.

Sunnuntai menee koodauksen merkeissä. Onneksi joululahjat on jo ostettu, ei tarvi niistä huolehtia. En ostanu itse, pistin porukoitten tilille rahaa, ja käskin ostaa siitä joululahjoja sukulaisille ja systerille, sekä porukat itse niin että mutsi ostaa faijalle, ja toisinpäin. Helpompaa, eikä tarvi itse paketoida. :)=