IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Sunnuntai, turha päiväSunnuntai 20.11.2005 23:29

Ois melkein pitäny ottaa työkone kämpille, niin ois ollu järkevämpääkin tekemistä kuin vain jutella netin kautta ihmisten kanssa ja pelata. Noh, onneksi oli muutama ihan ok keskustelukin.

Jalat on aika huolella kipeet, kävelykengät ei olleet enään sopivat jalkaan. (niin, mitäs olen mennyt laihtumaan). Nyt on kummassakin jalassa akillesjänteen päällä peukalonkynnen kokoinen nahaton alue.. tai no, rupi niissä jo on, mutta mitenhän mahtaa rupi kestää työpäivät.. No, sen näkee ens viikolla.

Kengistä puheenollen, voisi käydä noi kengät laittaans ellaisiksi että ne ei hierrä, eikä kierrä ja on hyvä pier... njoo, jääköön sanomatta ton sanonnan loppuosa. Maihinnousukengätkin voisi käydä pohjauttaan, niissä alkaa olla pohjakuvio hävinnyt. Näemmä kaksi vuotta ympärivuotista käyttöä riittää syömään kuvion pois. Eipä kyllä ole paljoa tarvista ollu hankkia uusia kenkiä sen jälkeen kun alkoi maihareita käyttään, erittäin hyvät kengät jalkaan, ja saa kännissäkin liukastella, ei murru nilkka vaikka kompuroisi, kun on tukeva kenkä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.