IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Menossa taas!Perjantai 14.03.2008 21:37

Joo. Huomenna Munkin kans monteen, meni syteen tai saveen, todennäkösesti jälkimmäiseen.. Aika jos saadaan, eli ei tulla hylätyksi, niin syytä olis olla tyytyväinen.. Mutta katotaan oonko.

Haamu pääs yllättämään tänään. Lähin ratsastaan, alkukäyntejä köpöttelin ilman jalustimia, ohjat löysällä ja mietiskelin, millasia harjotuksia tekisin jne. Hepo tallusteli kuin puolinukuksissa tuttua rinkiä pellolla. Tai niin mä luulin, mut sepä yllätti mut PUKITTAMALLA KESKEN KAIKEN! Muutaman hypyn ehti tehä ennenku hölmistymiseltäni ehdin keräämään ohjat käteen ja alkaa hevosta vaatimaan eteenpäin xD K.N. Specialin ratsastin lopuksi läpi, muuten ok mutta vasemmassa laukassa paino sisälle ja muutenki vauhtia oli hiukan liikaa... Mutta ainahan mä oon valittanu ku se radalla jämähtää, joten oiskohan mun nyt vaan syytä pitää turpani kiinni tässä asiassa ja olla tyytyväinen ku ne lisäyksetkin sieltä jopa irtos ja keventämättä..!

Hiukan nyt harmittaa. Pääsiäissunnuntaille ja -maanantaille ollaan varattu estetunnit Muhoselle, tuumasin ekan mennä Haamulla ja tokan Munkilla... Mutta! Torpassa on maanantaina harjotuskoulukisat, luokat ois molemmille hevosille sopivat... No joo, itteäni lohduttelin sillä että niitä tulee lisää, Haamun kans ei mikään kiire vielä kisoihin (noilla vauhdeilla) ole, ja Munkin kans ei tahtois mennä niin paljo harjotusravia ku tuos raviohjelmas oli... Että näin..

Juuh.. Selän kanssa on jo muutaman kerran pystyny ratsastaan ilman kipua.. Mahtavaa =) Eihän tässä oo kipuiltu aina hepan selässä ollessa ku 8 kuukautta, johan siitä oliki jo aika päästä eroon.... ;)

But, we´ll see. Kerron miten huomenna käy/kävi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.