IRC-Galleria

driada

driada

Currently nowhere.

Päivitellääs xDMaanantai 11.06.2007 13:01

Jepujee.. Vähän taas jääny tämä kirjottelu xD

Hevoset muutti Köyhäjoelle kesälaitumelle. Ökkimönkiäiset on aiheuttanu vähän ongelmia, mutta nyt löyty kai tökötit pelastamaan tilannetta..

Muhosella oon käyny Haamulla parilla estetunnilla, 70cm on päästy kunnialla ylitte. Tosin tästä tunnista johtuen päätin hankkia turvaliivin... xD

Kisoissa käytiin Ylivieskassa, molemmat meni nätisti, mutta Haamu taas jämähti radalla. Munkki oli superhieno, ei pelänny eikä kytänny mitään, vaikka ei oo ollu ku Muhosen maneesissa aikasemmin ja kuolaimenkin sai uuden suuhunsa, kun älysin vasta edellisenä päivänä että joo, eihän sillä olympialla saa tosiaan kisata koulua.. Kävin Munkilla vielä radallakin päästelemässä, kun oli niin ihmeissään että "oliks tää nyt tässä"?!

Eilen oltiin Oulaisissa harjoituskoulu- ja seuraestekisoissa. Munkilla oli raviohjelmassa järkyttävä kiire, Haamu oli lämmittelyssä superterävänä, mutta jämähti silti heti tervehdyksen jälkeen radalla. Pientä edistystä silti, koska VASTA(!) tervehdyksen jälkeen xD Munkille 58,5% ja Haamulle 58,2% eli suhteellisen ok. Ekat ulkokisat molemmille, toiset yleensäki Munkille ja kolmannet Haamulle.. Haamu kielsi meidän ekoissa estekisoissa yhen esteen ristikkoluokassa, kun tiukassa kurvissa oikealle läppäsin sitä raipalla oikealle... Joo, niinpä, mentiin päin johdetta vasemmalle xD (Ohhoh, olipa yllätys!) Munkilla virheettömät radat ristikkoluokassa, oltiin kolmansia. 70cm luokassa pudotettiin heti ensimmäinen ja taas tiukassa kurvissa oikealle kuski unohti kääntää ajoissa, ja mentiin ohi että pölähti. Seitsemänsiä oltiin, kun kuski himmaili koko ajan että ehtis kääntää seuraavalle jne xD Mutta poika oli hieno!

Näin siis saamme koulutuupparista ja sen "kouluhevosista" estetuuppareita.. Myydään koulutuupparille kouluhevonen ja mainostetaan, että sillä ei sitten kannata paljon hyppiä, kun se on niiiiiiiiin kamala, laitetaan ne muutamalle estevalmennukselle ja viedään estekisoihin. Johan toimii!

Ai niin, ja se turvaliivi tuntu kyllä ihan turhalta tuola Oulaisissa, Jätkähän hyppäs niin älyttömän nätisti ja pehmeästi! =D Munkin loikat tuntu kyllä välillä turhan isoilta, eli oli se sittenkin ehkä ihan ok xD

Halsualla oon ajanu kaksissa harjotusraveissa "Livsku"-nimimerkin Living Toy- tammaa. Molemmilla kerroilla oltiin kakkosia, ensin 26.1(?) ja sitten 23.1(?), en nyt muista ihan tarkasti. Seuraavaksi suuntaamme ilmeisesti sitten Kaustiselle koelähtöön.. =) Jes!

Munkin kanssa olis suunta kohti Nivalaa 16.6 estekisoihin. Luokkina ristikko ja 60cm. Katsellaan katsellaan =)

Ja joo, se hevosista. Uusi työ löytyi, eli oon nyt sitten 4H:n hommissa jokapaikan höylänä =) Mukavaa on ollu ja monenlaista hommaa oon saanu tehdä =)

Tämmösiä tällä kertaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.