IRC-Galleria

eeeh

eeeh

Elämäonkovaa,muttailmankovaaeioleelämää.

vähän kuulumisiaTorstai 16.10.2008 12:27

Kaikki on sujunut oikein mukavasti. Olen nyt viikolla 16+6 ja pikkuinen liikkuu kovasti masussa. Varsinkin syömisen jälkeen on todella virkeä ja myllää niin, että on pakko itse rauhoittua hetkeksi. Rakenne ultra on 7.11. ja uteliaina ajateltiin kysyä sukupuolta, onhan se sitten hiukan helpompaa alkaa hommata niitä pojan vaatteita, kun en poikaa halua pukea Jasminin vanhoihin vaatteisiin :)

Jasmin kasvaa kovaa vauhtia ja puhuu jo 4-5 sanan lauseita ihan kuin vettä vaan. Ratsastellut on nyt jonkin verran, tosin isin talutuksella, kun äiti ei jaksa juosta tarpeeksi kovaa ja paljon, kun selästä kuuluu koko ajan: "Lisää! Kovaa! Kaasuu!". Emppu on toiminut oikein kiltisti Jasminin opetusponina. Jasmin pystyy itse jo taluttamaan Emppua ja harjaaminenkin onnistuu.

Volvo oli maalauksessa. Nyt on kaunis uusi maalipinta, eli kelpaa cruisailla taas :) Oli kyllä ihanaa saada oma auto takaisin, kun olen auto-kehän nissaneilla työmatkaa kulkenut, yksikään niistä ei vedä vertojaan mun volvolle! Poppisvehkeiden asennus on nyt vielä hiukan kesken, mutta eiköhän Juha ne pian saa laitettua niin pääsee työmatkoilla popittamaan ihan kunnolla :D

Manta ja Nuka viettelevät lähinnä lomaa. Emppulla olen nyt kahtena päivinä käynyt ajamassa ja poni on tosi hyvässä kunnossa, vaikka onkin n. 200 kiloa ylipainoinen (ollut hieman laiduntamassa, 2 hevosta+poni, 2 hehtaarin laitumella) Eli Empulla on nyt laihdutus urakakka päällä.

Eipä meillä sitten oikein muuta ole tapahtunut :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.