IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

[Ei aihetta]Perjantai 17.04.2009 03:41

Huomasin Shakiran soidessa kaksi asiaa: ennen en keskittynyt lainkaan sanoituksiin kuunnellessani englanninkielistä musiikkia ja "Whenever, Wherever" tanssittaa yhä. Lyriikoiden suhteen terästäytynyt kuuloni erottaa nyt jopa the Gazetten "Silly God Disco"-kipaleenkin olevan lähes täysin englantia, kuten myös D'espairsrayn "Infection".

Tein eilen historiaa kokatessani: ruoka oli jopa hyvää! Söin samaa tänäänkin. ^^ Pastaa tomaatti-sipulikastikkeella. Sipulia piti pilkkoa toodella paljon (itkin kuin Niagaran putoukset ^^').

"Maailman tila 2008: Kestävä talous" -kirjasta 99 sivua jäljellä. Huh, välillä aika rankkaa luettavaa niin rakeenteellisesti kuin sanomankin kannalta. Päästökauppaa käsittelevän kappaleen rakenne oli niin järkyttävä (turhia toistoja, epäselviä ilmaisuja, könkeröitä selvityksiä palikammille lukijoille), että oli pakko lukea vain joka kolmas rivi, jotta kärsimys loppuisi nopeammin. Sanoma sen verran tärkeä, että kannatan "Maailman tila"-kirjojen ottamista mukaan lukion opetussuunnitelmiin. Ties vaikka ihmiset sitten ymmärtäisivät, miksi vuotavat hanat ja putket on tärkeää korjata pikimmiten. (JES, ENÄÄ 99 SIVUA!!! <3)

Olen taas kipeä. Kolmas kerta tänä keväänä. Kuolenkohan. Jaa-a.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.