IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

Heehoo, Captain Jack.Sunnuntai 14.06.2009 02:53

Nielaisin vahingossa kirsikan siemenen. Kuolenkohan.

Tein tänään monia miellyttäviä ja hämmentäviä löytöjä kääntäessäni talomme ullakon ja varaston nurin (etsin tavaraa kirpputorilla myytäväksi). Yksi ihana löytö, joka sai luovuuteni laukkaamaan, on äitini aikoinaan ompelema sininen paljettipaita. Uij, siitä kun leikkaisi boleron tai vähän nykyaikaisemman topin, niin graauuurr! Löysin sisareni vanhan lumilaudan kenkineen ja himoan Himokselle (tai jonnekin muualle, missä olisi lunta). Ärtymys otti vallan, kun löysin kaksi paria nahkakenkiäni (rikkinäisiä) rusikoituna rumien talvitöppösten joukkoon, vaikka ne pitäisi käyttää suutarilla. Vanhat barbieni ja pehmoleluni olivat laatikossa samassa asennossa, mihin olin ne vuosia sitten pakannut. Toivottavasti olivat yhtä iloisia nähdessään jälleen päivänvalon kuin minä rakkaat pehmoeläimeni ja nukkeni.

Leikkasin vanhat farkkuni minihameen aluksi ennen kuin tajusin kokeilla menevätkö edes päälle (tietenkin itselleni liian pienet). xD Päätin väkertää minarin silti. Ja toisen eräästä upeakankaisesta miestenpaidasta, jonka nappasin kirppikseltä hintaan yksi euro (alennettu neljästä; käyttämätön!). Oij, miten luovuuteni ruusutarha kukoistaakin kilpaa luonnon niittyjen kanssa!

Fiilistelin katselemalla lukioaikaisia kuvataidetöitäni. Näyttävät silmiini paremmilta kuin silloin. Eräs sarjakuva vanhuksista oli hauska. x'D Outoa olla tyytyväinen johonkin, mitä on itse tehnyt. Iloa tunsin tosin tehdessäni tänään erästä ristipistotyötä, jossa on pitkävartisia kukkia (leinikkejä?) - ehkäpä saan sen joskus jopa valmiiksi!

Löysin kirpparilta pari vanhaa dance-cd:tä. Pettymys valtasi mieleni, kun kummassakaan levyssä ei ollut (taaskaan) "Captain Jack"-kipaletta, vaikka se on yksi maailman parhaimmista tanssikipaleista. "Mambo nro 5" ja "Lady Marmelade" löytyvät kyllä toiselta albumilta, mutta ilmankin pärjäisi (olen niin mambottunut, että aaargghh!!). Heehoo, Captain Jack. ;)

Parasta musiikkia tällä hetkellä on kaikkia letkeä sekä Eppu Normaalin ja Ellegardenin tuotannot. Parasta kirjallisuutta sadut, kansantarinat, Hesari ja yhden kappaleen manga "Hello Baby" (Obata osaa <3). Parasta katsottavaa "Amerikan gladiaattorit" (varsinkin versio vuodelta -89). Parasta syötävää tuoreista tuoreimmat porkkanat ja kirsikat. Kuolenkohan. Siihen nielaisemaani kirsikan siemeneen, muistathan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.