IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

RMJ is coming nearer and nearer..Keskiviikko 17.06.2009 14:37

Yritin nukkua kolmen päivän edestä ja heräsin ex-pomoni soittoon. Hämmästynyt oli siitä, että nukuin ja mokoma patisti ylös. Alkoi nauramaan, kun selitin lähteväni kolmen päivän festareille, missä ei oikein tule nukuttua. Joka tapauksessa unenpöpperössä takeltelin äärimmäisen nolon kieltäytymiseni Turkin lapsenvahtikeikkaan. Eniten harmittaa, kun jouduin eilen kieltäytymään lähtemästä kaverini kanssa britteihin syksyllä.

On se syvältä, kun ei ole rahaa.

Onneksi sain varattua kirppispöydän (40 e kymmenen päivää = argh) ja joukkueenjohtajani tarjosi paikkaa yhdestä viikon pakkausurakasta eräässä firmassa. Argh. Olimme joskus jengin kanssa talkoissa siellä pakkaamolla ja näin teimme kuuden tunnin ajan: 1. revimme pahvilaatikkokasan ympäriltä muovin, 2. revimme pahvilaatikot auki ja täytimme niiden sisällön (fazerin karkkipusseja) pienempiin pahvilaatikoihin, jotka piti sitä ennen taitella laatikonmuotoon, 3. täytetyn minipahvilaatikon päälle taiteltiin kansi ja pistettiin tarra sinetiksi, 4. täytetyt minipahvilaatikot kasattiin lavalle erääällä tietyllä tavalla keoksi, joka ympäröitiin muovilla, 5. suuret tyhjät pahvilaatikot poljettiin jakuskattiin hallin ulkopuolelle jätepuristimeen. Vaikka oli hanskat käsissä, kädet olivat urakan jälkeen haavoja täynnä. Jaloissa pakottava fiilis kuuden tunnin seisoskelusta. Jos tuo paskaduuni ei työllistäisi niin monia, päättäjänä vaatisin, että tehtaiden pitäisi itse pakata karkit suoraan myymälään meneviin pikkulaatikoihin eikä antaa koneiden tunkea ensin jättilaatikoihin, jotka sitten hajotetaan pakkaamolla. Säästyisi energiaa, työtä ja materiaalia. Noh, sinne kuitenkin saatan päästä urakoimaan VIIKOKSI (käsikuolema). Yksitoikkoisuus vaivasi, kun joutui koko ajan laskemaan kahteentoista, jotta pusseja tulisi varmasti oikea määrä yhteen pakettiin. Ja sitä kuusi tuntia. Nyt mahdollisesti viikko. En tiedä, mikä örähdys tähän väliin olisi sopiva. Mutta pienikin liksa olisi kova juttu.

Laman jälkeen alkaa aina nousukausi. Vittumaista luonnolle, mutta itselleni se olisi huippujuttu, kun saisi rauhassa valikoida safkansa (luomua ennen Euroshopperia).

FESTARRIIIRRIIIITTT!! Viimeksi olin kunnon festareilla kaksi vuotta sitten. En ole koskaan ollut juhannusfestareilla ja olen kuullut niin paljon kaikkea hämmentävää mokomista, että odotan huomista jännittyneenä. Kamat pitäisi pakata, käydä kaupassa ja lähteä pyörällä treeneihin (urgh, 14 km). Selkä yhä kipeä, joten olen varmaan yhtä hyväkuntoinen kuin ruumis sitten sunnuntaina nukuttuani 3 yötä ohuella makuualustalla. Jos nyt nukun.

Katsokaapas netin ihmeestä, Wikipediasta, miksi juhannusta juhlitaan, jne. Olipa aika tekstiä! Siitäs saitte, mammat, jotka valitatte siitä, että juhannuksena juodaan liikaa ja tehdään kaikkea epämääräistä - niin sitä juhannusta on ennenkin vietetty. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.