IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)
Pääsin Oulun yliopistoon lukemaan biologiaa. Niin kauas. Niin kauan. Saankohan edes sieltä työtä. Nolottaa elää vanhempien avustuksella. Tuttuja on vain yksi, mutta eipä sekään ole ongelma: on mukava tavata uusia ihmisiä. Ei vain kykene halaamaan vanhoja, kun on niin kaukana. Tai näe tuttuja hymyjä. RMJ:ssä eräs jätkä lupasi esitellä meikäläiselle Oulua, jos päädyn sinne opiskelemaan. En muihin yliopistoihin kelvannut, joten jos korkean tason opetus kiinnostaa, ainoa vaihtoehtoni on näin ollen Oulu. Helsingin maantieteelliseen jäi 2,5 pisteen päähän tuo sisäänpääsy. Ungh. Muihin kohteisiin feilasin sitten täysin. Toisaalta mitä muuta olisin voinut odottaa, kun en jaksanut lukea kunnolla. Onpa sekavaa tekstiä. Voisin yrittää hieman jaksotellakin tätä paskaa.

Metropolia ei ole vielä ilmoittanut tuloksia. Mietin jäisinkö odottelemaan niitä. Yläasteella sanoin meneväni yliopistoon. Nyt pääsisin sinne ja vieläpä ensimmäisellä yrittämällä, vaikka pirskatin huonolta näytti. Sisareni on kuulemma ylpeä. Lienen ainoa yliopistoon päässyt tuntemani suvun joukosta. Saavat sitten sillä vanhempani kerskua.

En olekaan käynyt Oulussa saati sitten nähnyt opiskelupaikkaani aiemmin. Täysin uusi paikkakunta uusine puhetapoineen voisi olla aikamoinen elämys. En voisi jokaisen "sie"-sanan kohdalla ratketa hymyyn ja hihkua mielessäni "kawaiii! <3". Ja jos Oulussa kohtaisin ihmisiä eteläiseltä Pohjanmaalta, jotka sanovat "kah"... Miten suloista!!!!!! <3 Miten voi tämäkin kökkö kieli herättää niin vahvan halun halata! Aaah, nyt kaikki epäilykseni haihtuivat ja haluan Ouluun! <3 Näkisin paljonkuulemani "Toripolliisin", torilla seisovan paksun patsaan, ja ties vaikka pääsisin joskus Lappiin moikkaamaan poroja (niitä ei kuulemma ole Oulussa ;D) ja läimimään poromiehiä (teurastajanperkeleet, onko ne porot pakko tappaa toistensa edessä?!). Epäilykset palasivat: onko Oulussa lainkaan sellaista salibandyseuraa, joka huolisi tällaisenkin paskan pelaajan ja tumpelon? Katselen juuri OLS:n sivuja. Kelpaisinkohan tuonne. Äh.

Äh. Muualle muuttaminen vaikeuttaa elämää - ainakin aluksi - niin hiivatisti. Pitäisi aloittaa kaikki alusta, puhtaalta pöydältä. Joutuisin jättämään taakse kaiken, minkä saavuttaakseni olen viime kuukaudet taistellut: uudet ihmissuhteet, pelipaikan piikkinä, dmanga- ja animeyhdistyksen, johon päädyin. Vaatii paljon rohkeutta tutustua ihmisiin, näyttää ettei olekaan niin idiootti kuin ensivaikutelma antaa ymmärtää. Ja nyt kun olen kaiken tämän taistelun jälkeen sopeutunut uusiin ryhmiin, joudun jättämään ne.

Jos otan opiskelupaikan Oulusta, pitäisi varmaan pistää kiitoskirje hyvästä opetuksesta tuolle entiselle koululleni. Pyysivät siellä nimittäin ilmoittelemaan myöhemmistä vaiheista.

Äh, en oikein tiedä, mitä pitäisi tai kannattaisi tehdä. Duunia olisi varmaan helpompaa (tai ainakin nopeampaa) saada, jos pääsisin opiskelemaan tekniikan alalle. Jos näin kävisi, voisin jäädä Helsingin seudulle. Saisin ammatin nopeammin ja elämä tuntuisi helpommalta. Toisaalta Oulun yliopistosta voisi kehkeytyä yksi elämäni seikkailuista, joita olen niin useasti kaivannut, kun arkeni on kussut ämpäritolkulla. Saisin vastauksia biologisiin kysymyksiin, joita lukio-opetus ei kyennyt tarjoamaan. Saisin väittää tekeväni jotakin tärkeää samalla, kun opettelen eläinten ja kasvien sukuja ja latinankielisiä nimiä. Onkohän tämä yksi niistä päätöksistä, jotka ratkaisevät elämäni suunnan. Ehkä vain pelkään elää. Ei, ehkä en vain osaa elää, koska pelkään.

Viikko RMJ:stä. Kaulaltani ovat kadonneet enkelinimisen vampyyrin jättämät jäljet, alan selvitä tupakankaipauksestani (alle kymmenen polttelin ja vieroitusoireet alkoivat, kun lopetin ja palasin kotikonnuille - huhhuh), olen palanut auringossa ja tehnyt viisi päivää työtä Fazerin karkkipusseja pakaten (käteni ja jalkani näyttävät - ja tuntuvat - hyvin viillellyiltä). Tienasin jälkimmäisessä hommassa varmaankin hieman päälle parisataa euroa. Tai juuri sen parisataa. Eli en juuri mitään siihen nähden, miten rahaa tarvitsisin. Mutta sainpa ainakin 5 päivän työkokemuksen. x'D

Five finger death punch. Pitäisi tutustua siihen bändiin.

Uij, tosiaan, RMJ:stä viikko kulunut ja nyt jo menen toisille festivaaleille, TUSKAAAAAAAAn! Jes, näen teidät vihdoinkin MUCC ja girugamesh ("girruugamessh!" ;)).

Olen muutes kipeänä. RMJ:ssä kun satoi, satoi ja satoi (paitsi lähtöpäivänä oli hellettä, hellettä, hellettä..), jolloin vilustuin ja kipeydyin. Sitten menin vielä lätkimään laatikoita ja tekemään mahd. paljon ruumiillista työtä, jolloin flunssan lisäksi selkäkipu yltyi. Raatona festareille. Onneksi hevitapahtumissa puidaan vain nyrkkiä tai pässiä (kuulostaa julmalta x'D), joten ei haittaa, vaikka en itseäni suuremmin liikuttelisikaan (yleensä tosin tanssin ja loikin, joten harmillisen jäykäksi jää toimintani tällä kertaa :'s).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.