IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

A Dead on the Road.Maanantai 29.06.2009 02:58

Tuska-festivaaleilta tulin. Kurkkuni on karhea ja kipeä, puheeni vaivalloista ja tavallistakin rumempaa (joten tekstatkaa ihmiset mieluummin tässä parin päivän aikana, ettei tarvitse yskiä korvaanne ja pahoitella). "Kröhöm..höm..höm" on uusi "uij! <3". Olen siis vieläkin kipeämpi kuin eilen ja totta kai sain huomiseksi ulkoduunia. Haluaisin niin nukkua. Olen niin raato. Kykenenpä sentään valittamaan.

MUCC oli uskomattoman hyvä livenä. Rakastuin uudelleen. Soittivat juuri ne biisit, joista pidän eniten. Lisäksi yleisöä kehotettiin istumaan lattialle ja ponkaisemaan korkeaan hyppyyn. Se oli mahtavaa. Tosin harmittaa aivan vietävästi, kun en kyennyt osallistumaan huutoihin puheääntä kovemmalla voluumilla. Girugamesh esitti uuden albuminsa kipaleita, mikä oli tavallaan virhe: festarikävijänä haluan kuulla tuttuja kappaleita, joiden mukana osaan laulaa. Vaikka olihan se teknopimputus ja koneäänet toki omalaatuinen lisä. Parasta antia oli, kun Satoshi heitti tylsään hupparinsa menemään. Harmi vain, että jätkät eivät oikein saanet luotua siltaa itsensä ja yleisön väliin, kun englanti oli niin huonoa ja esitys täynnä teknisistä ongelmista johtuneita katkoksia. Yleisössä oli lisäksi joukko räkäpäitä, jotka dissasivat bändiä sen kansallisuuden takia. En voi kuin vain heittää ilmoille ikuisen ihmetykseni siitä, miksi jotkut nostavat aina kansallisuuden esiin, kun on kyse musiikista. Eihän valtionnimi kerro mitään bändin musiikista! Joukko suomalaisia lahjattomia nahjuksia aiheuttivat yleisössä kaaosta tönimällä ja huusivat törkeyksiä bändille. Ai, että miten pisti vihaksi. Monilla keikoilla tönitään ja väännetään sumppua, joten olen tottunut siihen. Harmitti vain niiden pienten yläasteelaistyttösten puolesta, kun jäivät haisevien läskien puristuksiin eivätkä nähneet bändiä, koska isot miehet heiluivat tiellä.

Monilla miehillä oli Tuskassa liehuvat hameet (joillakin pelkästään hame ja kengät <3). Rakastuin.

Join kuukauden vanhaa "tuoremehua". ... .. .

Kuvassa onpi MUCCun Masaaki Yaguchi (Miya). Mitkä silmät! <3 Olin melko lähellä, mutta melko kaukana lavaa ja silti näin Yaguchin silmät. Ovat todella terävät. Tämän miehen kanssa haluaisin jutella. Vääntänyt yhteen lempibiisiini ("Yasashii Uta") sekä lyriikat että musiikin.

Ai, että rakastan tuon mimmin vaaleanpunaista kynsilakkaa tuossa etualalla. Itselläni oli sitä perinteistä yönmustaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.