IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)
Olen tässä miettinyt kaikkea, mitä pitäisi tehdä ennen muuttoa, sen aikana ja jälkeen. Tulin siihen tulokseen, että urakka on ISO. Varsinkin, kun olen ollut laiska hoitamaan asioitani muutenkin (tai sitten vain rahaton, plöööh).

Ensinnäkin tarvitsen uuden henkilöllisyystodistuksen, koska portsarinperkeleet ovat välillä turhankin epäluuloisia siitä, olenko sama ihminen kuin kuvan 11-vuotias saparotyttö. Ymmärrän kyllä, että yhteneväisyyttä voi olla vaikea havaita, kun kuljen kuitenkin baareihin korkokengissä ja täydessä tällingissä, mutta olen silti ärtynyt.

Mistä tulikin mieleeni, että mutsi luulee, että koin väkivaltaa festareilla, koska olen "ollut niin kiukkuinen". Oli se sentään oivaltanut, että saattaa ankea ilmeeni ja olemukseni johtua koko kroppaa päiväkaudet piinanneesta flunssasta ja yskästä (tai vaikka ruumiillisen työn aiheuttamasta väsymyksestä ja vitutuksesta). Tuskallisen yskän takia olenkin sitten menossa lääkäriin. Valkotakkisten luona joudun käymään lähiaikoina (eli vajaassa kahdessa kuukaudessa ennen Ouluun lähtöä) peräti kolmasti ja eri alan asiantuntijoiden luona: yleislääkärillä (yskä), hammaslääkärillä ja silmälääkärillä. Toivottavasti KELA ja vakuutus korvaavat edes valtaosan tuostakin lystistä (jestas, sanoin juuri sanan vakuutus - nyt olen aikuinen :'S). Sitten kun noiden lisäksi saisi sen henkilökortin, johon pitää käydä otattamassa kuva D:, uskoisin selviäväni ainakin vuoden päivät (toiveajattelua?).

Ostin mekkokangas numero kahden, joka on harmaata ja sileää. Thh, en osaa sanoa laatua tarkemmin, mutta ei se ainakaan villaa tai PVC:tä ole. ;D Ajattelemani malli on hihaton, polvipituinen mekko, jossa sievät kaulukset ja pitkä nappirivi etumuksessa. Tuloksena, jos sellaista koskaan syntyykään, lienee militaristi- tai hautajaiskolttu. Herättääpä ainakin tunteita. ... .. .niinpä.

UUSIN ONE PIECE ILMESTYI! Ja minä idiootti menin ostamaan ja lukaisemaan sen välittömästi sen sijaan, että olisin maltillisesti odotellut vajaat pari kuukautta, jolloin seuraavan pokkarin ilmestyminen olisi lähempänä. Ymmärrettävästi en ole kyennyt hillitsemään itseäni, sillä tuokin numero tuli peräti viikonlopun myöhässä kauppojen hyllyille. Vereni kiehui odotuksesta kuin Etnan laava ja nähtyäni numero 46:n banaaninkeltaisen kannen sisäinen pääkallolippuni nousi salossa niin kiireellä, että kolahti sen nuppiin. Pokkarissa estradille astuu hahmo, jota olen odotellut jo pidemmän aikaa. Näin ollen ei ole siis ihmekään, etten kyennyt hillitsemään itseäni. Ensimmäisen luvun (446) nimi on "Kaksintaistelu Banalo-saarella". Sillä saarella onpi lisäksi banaanikallioita. Oda-sensei ylittänyt itsensä piirtäessään tunnelmaltaan poikkeuksellisen seikkailuin Kummitussaarella. Saarella on jopa goottityylinen kirkko! One Piecessä!!!? Jippii!! <3

Join kuumaa kaakaota, jotta en ottaisi yliannostusta yskänlääkkeestä. Tuloksena yliannostus kaakaosta. xF

Kohta onpi Animecon. Yhdessä lauseessa koko tunteenkirjo. Olen sanaton. Eläköön! Hirmuvalta on nyt poissa, kaukana maamme joista, paikoilla, joissa demokratiaa paistetaan voissa. Menikö ohi, kuin rynnistävä poni? x'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.