IRC-Galleria

OripääLauantai 29.10.2005 23:00

Avaruutta pidetään yleisesti käymättömänä korpimaana. Voin lohduttaa junioreita ja vanhempiakin siellä kotikatsomossa, että kyllä maan pinnaltakin, jopa meiltä Suomesta, löytyy vähän vastaavanlaisia paikkoja. Tästäkin voisi vetää hyvin suuren yhtäläisyysmerkinnän tiettyyn kansalliseen poliittiseen kehitykseen, mutta ollaan nyt vetämättä etteivät perheen pienimmät vaikka vedä hernettä nenäänsä. Hehe.

Eli siis, olen tällä hetkellä Oripäässä. Paikka on Varsinais-Suomessa, Huittisten ja Turun välissä. Huittisiin matkaa on 30 km, Turkuun 62 km. Olen täällä Annan kanssa tapaamassa hänen vanhempiaan ja kavereitaan. Kaverit eivät tosin enää Oripäässä asu, vaan Loimaalla, missä meidän olisi pitänyt periaatteessa ollakin jo. No, ollaan myöhässä. Sori vaan. :) Just tultiin saunasta ja jotain kevyttä pitäisi vielä syödäkin ennen lähtöä. Ja naisella edessä on todennäköisesti kauhea meikkaussessio. Itsellä juhlakäytös menee tutun, perusporilaisen kaavan mukaan - sinisen kauluspaidan päälle vanha kunnon pikkutakki ja nyt jalassa valmiiksi jo olevat suorat housut matkaan. Ja tietysti Koffin keskiolutta, kuinkas muuten :D. Koskaan ei ole känni jäänyt tulematta, riippuen tietysti ihan illan tarkoituksesta toki. Loimaan Seurahuoneelle varmaan mennään - käsittämätön paikka sinänsä: 8 000 kunnan yöelämän keskus, jossa keskiolut maksaa enemmän kuin yhdessäkään Porin yökerhossa (!). Yleensä illan aikana siellä nähdään paljon tappeluja, käsittämättömiä tanssiinhakuyrityksiä ja todella paljon lippalakkijuntturoita. Finland, Finland, Finland! "On täällä monta yksinäistä mutta / niin paljon kiellettyä rakkautta". Siinä Raul Reimanin legendaarisimpia lauseita. Juu, Kari Tapiotahan se ja Olen suomalainen. Se biisi soi väkisinkin päässä Loimaan yöelämää katsellessa. Eipä silti, eipä tuo Porikaan mikään snobien pesäke ole. Ja hyvä niin. Enemmän sitä tuntee kodikkuuden tuntua juuri tällaisissa paikoissa - yllättävää kyllä.

Onpas tullut taas jauhettua paljon kaikkea. Aamulla tuli vähän nukuttua - sinänsä ansaitusti kyllä - pitkään, mutta tästä seurasi se että Oripäähän lähtö viivästyi parilla tunnilla suunnitellusta. Kirjastosta sain kyllä haettua yhden tiedotusopin esseen tekemiseen vaadittavan kirjan. Irkussa kävin kahveella. Sitten tultiin tänne. Tällä kertaa ainoastaan Julia paskansi omaan kuljetuskoppaansa - tämä tapahtui Nakkilan kohdalla. Ei siis ollenkaan pöllömpi päivä - hengissä ollaan vielä!

Palataan taas. Viikonloppuja heille, jotka näitä mahdollisesti joskus sattuvat vilaisemaankin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.