IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

Pöh pöhKeskiviikko 17.05.2006 22:14

Vappu tuli ja meni, Helsingissä ottivat kapitalistit ja anarkistit kiivaasti yhteen. Saman tyylistä väittelyä käytiin vielä kuuden aikaan Ellarilla kun me Marilynin kanssa taas onnistuimme yhdistämään kaksi ääripäätä. Paikalle sattui vielä Jumalan löytänyt Tuoli mies ja varmaan 15- vuotias PikkuRaggari. Siinä ois ollu monille nauramista. Selviydyin kotio puol seitsemän jalkeen, pienessä hiprakassa ja tietenkin puhuen puhelimeen Kyllä me osaamme.

Selviydyin kotio puol seitsemän jalkeen, pienessä hiprakassa ja tietenkin puhuen puhelimeen. Yhdeksän aikaan Symppis oli soittanu mulle ja kysyny missä oon. Olin tokkurassa kuulemma vastannu "Kaupassa ostamassa tupakkaa ja mässyä. Mä soitan myöhemmin kun en jaksa just nyt ajatella." Mitään en muista.

Espanjan reissu taas oli mahtava. Tuli nähtyä Torremolinos, Fuengirola, Girbraltar, Almería ja Granada sekä sunnuntainen Malaga, mikä ei kovin hääppönen ollu. Koko matkan vaivasi kummallinen kurkku kipu, jonka ilmeisesti sain kun heti ekana iltana piti mennä ratsastaan aalloilla turpa rullalla aalloilla "monsuuni sateessa".

Täytyy sanoa että mulle ois oikein loistavasti sopinut sen biletyskulttuuri. Paikallisessa kossupatterissa lasi on puolillaan viinaa ja yhden drinkin imeminen kestääkin tovin. Baareissa ei tule valomerkkiä vaan se on täpötäys vielä seitsemän aikaan ja yökerhoissa ei tietenkään ole pöytiä minkä luona istua ja juoda...

Gibraltarissa sen vuoren harvinainen apina kouri mun tissejäni.... Perkele! Sen vuoren hupulta nähtiin myös Herkuleksen patsaat ja Afrikanmantere. Yksi Vanhan maailman seitsemästä ihmeestä...

Granada oli kyllä mielenkiintoinen kaupunki, missä sulautui arabialainen, mustalais- ja espanjalainen kulttuuri. Alhambran palatsia me ei päästy katsoon, sillä se oli jostain syystä loppuun myyty. Sen sijaan nähtiin sen puutarha ja sen muureilta avautui mahtava näkymä solaan kaupunkiin ja luolille, missä alkujaan flamenco syntyi. Itse Granadan kaupungissa oli mustalaiseukkoja, jotka ennusti ja jakoi jonkinlaisia vitsoja, jotka Iso E:n mukaan tuotti huonoa onnea. Basaarit oli täynnä halpoja ja taidokkaasti tehtyjä esineitä joissa näkyi yhteen sulautuminen.

Fuengirola oli kyllä bilemesta, mutta ihan liian täynnä turisteja. Ihanaa oli olla rannalla ja meidän hotellikin oli kiva huoneisto hotelli jossa me viivyttiin 7pv. Yöllä pojat ei ollu saanu olla rauhassa, ku nuubiolaiset huorat oli käyny suoraan kasseista kiinni ja ilmottanu olevansa tavoiteltavissa maksua vastaan.

Almeríassa ei niinkään turisteja ollut. Rakastavaisia Espanjalaisia pareja näkyi kaikkialla toisin kuin Costa del solin alueella. Mae West oli kiva yökerho jonne ei maksanu yhtään sisään ja meno oli parhaimmillaan vielä kuudenkin aikaan aamuyöstä. Milloin ne espanjalaiset oikein nukkuu siellä? Yhtenä päivänä kävelin yksistäni kaupungin laitamilla olevan pyhimys patsaan luo. Siellä oli ihana istua ja antaa auringon sekä tuulen hyväillä kasvoja. Bongasin myös alhaalta rinteiltä lauman lampaita tai vuohia, jotka määki huvittavasti. Almería oli ihana, mutta siellä oli jo ikävä Suomea.

Vaikka laukkuni hävisikin jonkun Pepen kainaloon jo ekoina päivinä ei se lannistanut yhtään. Aina välillä tuli kuitenkin hirveä ikävä rakasta täti-Monikaa ja Marilyniani ja.... Siksi odotan ehkä viikonloppua enemmän kun Espanjan reissua. Mutta tulis jo ne lämpimämmät kelit niin vois pitää minihametta... ;)

Mutta nyt liikkeelle ettei Symppis suutu... Siellä se odottaa jo uudessa Alessa ja minä se vaan rustaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.