IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

TUPARIT 4.10.2008Perjantai 15.08.2008 04:08

Elikkäs nyt olis taas parin vuoden tauon jälkeen tuparit tiedossa. Perinteiseen meininkiin. Sitä samaa vanhaa p**kaa boolia tietty. Samaan aikaan juhlitaan mun ja Peten synttärit. Hirveet kännit ois tarkotus vetää joka iikka, mutta tällä kertaa muistetta pitää huolta tyttöystävästä.

Koskelalle iso kiitos, mutta muilta onnistunut huonommalla menestyksellä. Eli ei viskota sitä boolia muiden naamalle, ei oksenneta parvekkeelta, ei kaadeta sitä lattialle suurena lammikkona juuri ennen baariin siirtymistä ja unohdeta sen olemassa oloa. Onneksi tällä kertaa meillä ei ole piippua. Meinaan tuli pari viikkoa sitten uutinen isältä, että joltakin edelliseltä kekkeriltä oli unohtunut joltain pullo savupiippuun. JA tällä kertaakaan ei rikota paikkoja. Hyvin te sen ennen ootte vetäny niin jatketaan samaa linjaa.

Eli ollaan kaikki niin perseet ja pidetään hauskaa vailla huolia. Tulkaa kattoon meiän uutta kämppää, kutsu koskee kaikkia. Myös niitä joille en muista sen henkilökohtaisemmin sanoa. Rakkaat ystävät. Viinaa, saunaa, ruokaa luvassa ja majapaikka sitä tarvitsevalle. Jos sankoin joukoin jäädään, niin ei ihan kaikille patjaa löydy, mutta eiköhän jonkinlainen peitto ja tyyny löydy. Läänii täällä on enemmän kuin tarpeeksi. Tosin viimeksikin yli kymmenen piti jäädä yöksi ja vain neljä hurjaahan sieltä aamulla löyty. Kaikkee ne uhkaa, mutta mitään ei ikinä pidä. Joten ISo Eltä on hotelliin meno kielletty tällä kertaa! Kuinkas kivaa sitä viimeks oli? Laitetaanpa paremmaks!

Nähdään sillo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.