IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

Voi elämä!Torstai 23.02.2006 02:34



Tänään tapahtui se kaikista kamalin asia mitä voi tytölle sattua! Mun oli leikattava tukkani... Saattaa kuulostaa pinnalliselta, mutta en vain osaa olla ilman niitä hulmuavia latvoja. Näin lyhyt tukka mulla on viimeks ollu yläasteella. OK! Se ylettyy lähes olkapäille ja kasvaa takas kuukaudessa, mutta silti....

Otin meinaan permanentin tänään. Kun tulin pesualtaalta pysähdyin ihaileen että onpa ihanat hiukset, sitten parturi-kampaaja oppilaat katsoo kauhuissaan latvoja: Mitä näille on käyny? Ne oli pelkkää haurasta purkkaa, joka veny ihan luvattoman paljon ollakseen hiusta ja kynnellä meni katki murentuen.... NOU!

Pian opettaja kutsu kaikki opettajat koolle ja jouduin esimerkiksi miten käy erittäin paljon käsitellyille hiuksille. No... Onhan siinä mun exän vaalennus kokeilut 9 ja 12 hapetteella, miljoonat värjäykset punaseks ja tuhat kiloa lakkaa elämän suolan kera. Sovittiin sitten että otetaan 5-10 senttiä tais mennä hiukan enemmän.... Harmillista se oli niiiin ihana permis.

Mutta onneks se Pyynikinkoulun väki oli aivan ihana sain leikkauksen ilmaiseks ja haudehoidon ens kuun lopulla lisäks ne tytöt oli aivan innoissaan mun hiusteni laittamisesta ja laitto kilon verran latvasuojaa. Koko lysti makso alle 25e. Kaikesta syytän Wellaa, mitäs ottivat pois markkinoilta sen iki-ihanan latvasuojan...

Läppä läppänä....

Kun marssin kauhun ja onnen sekaisissa tunnelmissa kohti keskustaa ainoana yhtäkkiä tunsin sen mikä oli jo viikkoja vaivannu mua, mutta vasta eilen myönsin sen itselleni: Kengässäni on reikä.

Ne jotka tuntevat mut tietävät kuinka huono oon ostaan kenkiä. Vihaan kenkäkauppoja, niiden etsimistä ja luulin jopa monta vuotta, että kenkä kokoni on 41, vaikka se on 39. Lisäksi makuni kenkien suhteen on alkeellinen kenkäfetissiä KÄRSIVIEN mielestä, sillä lenkkarit ovat ihan hyvät.

Kuitenkin sain hyvän ystäväni, jolla on vakavan laatuinen kenkäfetissi (5 kenkä paria tän vuoden aikana), mukaan valitsemaan. Nyt mulla on kahdet täysin epäkäytännölliset, mutta hienot kengät. Tai kyllähän niillä kävelee eikä niissä juuri korkoakaan ole, mutta ei niillä juokse bussiin sekä näin tottumaton liukastelee. Ai niin, mut harmi! Eihän mun tarvi ehtiä enää bussiin...=) Siis ihan käypät kengät.

Sen jälkeen kun kengät oli ostettu piti keksiä tekemistä. Kenkänarkkarini oli taas ostanu kahdet kengät ja siten ei ollut rahaa mihinkään. Onneksi äidit on niin ihania, että antavat tyttärilleen lahjaksi leffalippuja niinpä vuorossa oli Broukback Mountain.

Se oli surullinen ja samalla hellyyttävä tarina homoparista. Rakkaudesta, joka ei ikinä voinut löytää päivänvaloa. En ole ikinä saanut poikarakkaudesta minkään näköisiä kiksejä, siksi olin positiivisesti yllättynyt, kun homo suhde ei herättänyt minkäänlaisia vastenmielisyyden tunteita. Sitoutumattomuus ja intohimo oli esitetty oikein mukavalla tavalla. En ihmettele kyllä, että mistä ne oskarit kuoriutui. Erilainen siksi viehättävä!

Nyt taas on aika nousta tuhlailusta ja ruveta tosi toimiin ja ottaa kirjat esiin. Nyt kun menninkäisetkään ei ole häiritsemässä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.