IRC-Galleria

gaktus

gaktus

Before Ashes There´s Fire

Kuolema terassillaTorstai 27.04.2006 05:05


Kauniina aamuina ei oikein malta jäädä kotiin siivoamaan. Niin kuin ei nyt maanantainakaan.

Huh hu se Turku oli kyl aikamoinen. Harmi kun ei oo kirjoitusripulia niin ei jaksa kirjottaa enää tänne siitä... Täytyi taas huomata kuinka Passionin terassi, aurinko sekä Marilyn ja Nalle on paha yhdistelmä. Me juhlittiin pikkuvappua.... Täti-Monika oli meidän kanssa, mutta sillä alko työt kuudelta ja eipä tyttö saikkua halunnu hakea... En mäkään kyl ois hakenu. Se oli ostanu serpentiinejä ja ilmapalloja joita me sit puhalleltiin ja pompotelitiin. Vieruspöydillä ihmeteltiin meidän touhua, ku me räkätettiin ja saatiin taas mahtava idea. Kun naapuripöydässä saatiin sen noin kymmenennen kerran pallo päähän. Piti se tappaa...

Nallelle erikoiskunniamaininta hulluuden toteuttamisesta. Se taas heitti meidät liftauspaikalle. Saatiin joltain rekkakuskilta ensin kyyti Pirkanhoville ja sitten kysyttiin siellä toisilta että onko matkana Turku... Yks lähti sinne ja saatiin kyytikin. Se roudas paatteja. Matka oli kiva ku oltiin kaikkia muita korkeammalla ja nähtiin valkohäntäpeuroja.

Me saatiin kyyti satamaan, josta käveltiin keskustaan. Siellä ei ollu juuri ketään. Lopulta päädyttiin Downtowniin turkulaisen alaikäisen pariskunnan kanssa. Siellä ei ollu yhtään ketään baarimikon lisäks. Matka jatkui Fortteen. Se oli ihan jees tyypillinen teinimesta, jossa oli ihan kohtuullisesti porukkaa.

Marilyn häippäs sieltä jonkun Vässykän kans. Kun yöpaikka epäonnistui teiniparin perheriidan takia, löysin jonkun skootteri pojan jonka kyydissä ihailtiin Aurajokea. Kohta Marilyn soitti, että Vässykkä oli jättäny sen oven ulkopuolelle niin ampaistiin skootterin kanssa sinne, mutta ääliö oli lähteny taas miesten matkaan ja jättäny mut. JUMALAUTA!

Kun soitin sille, niin ne odotti meitä jonkin baarin edessä. Noi otti taksin niille äijille ja me mentiin skootterilla perässä. En oo pitkään aikaan ollu sellasen kyydissä ihanaa ku kesä tulee... Se kämppä oli ihan äkyttömän kokonen: 90 neliöö. Sinne ne kaks poikamiestä oli muuttanu ex-avovaimojensa. Mut niilläpä oli moottoripyörät. Siellä kuunneltiin musiikkia ja Marilynkin valvoi ja itseasiassa pidempään kuin minä. Kun Skootteripoika oli ehtinyt lähteä niin Y.I.N.P.P. (Yli-Ikäisen Näköinen Pikku-Poika) ja Marilyn lähti taksilla ostaan tupakkaa. Sulonen kaksikko.

Kun M.o.m. (Mikkoja on moneks) meinasi nukahtaa kaadoin sen päälle vettä . Kuunnelitiin musiikkia ja Y.I.N.P.P. soitteli bassoa. Parvekkeella ollessa katottiin taas kuinka porukka on menossa töihin. "Aivan mahtavaa olla täällä tänään" Marilyn kailotti. Niinhän se oli! Mentiin koisaamaan joskus kuuden ja seitsemän välillä.

Aamulla heräsin ekana, kahdeltatoista. M.o.m. puolestaan kaatoi vesilasina olleen astian täydeltä vettä Y.I.N.P.P. ja Marilyn aloitti aamushownsa. Halusin lähtee keskustaan katsoon Tättähäärää, joka ei lapsensa takia ollu voinu tulla meitä moikkaamaan edellisenä päivänä, mutta Marilyn ois halunnu vielä jäädä. Annoin Marilynille vartin aikaa ja sit lähdin. Se ei uskonu et lähtisin, mut ku sanoin et soita ku tuut sille tuli hiukan kiire. Olin saanu jo takin niskaan ja sanoin et odotan kaks minuuttia alhaalla sit lähden käppäileen. No, se oli huvittavaa krapulaisen kiljumista ja säntäilyä. Ku lopulta Marilyn tuli, olin jo käppäilemässä kohti keskustaa. Sieltä se tuli perässä huutaen...

Keskustaan oli aika pitkä matka. Ei se kyydissä niin pitkältä ollu tuntunu. Me käveltiin puol tuntii Heselle, jossa syöpöteltiin. Oltiin jälleen kerran huvittava näky. Matkalla "Downtown"oli avainsana. Harmi kun kumpikaan ei osannu sanoja. Yritettiin myös etsiä Swetmasterin poikia... Harmi ku kukaan ei tunnustanu olevansa. Keskustassa avasin myös oman henk.koht. Mansikkakauden. NE vaan oli Espanjalaisia "makeita" mansikoita ja todella pahoja. Suomalaisia odotellessa.

Swetmasterin poikien sijaan nähtiin Michael Monroe. Sillä oli pinkki paita päällä, jossa oli niin iso kala-aukko että nännit näky ja kaunis nainen vierellä. ME istuttiin sillon terassilla Old Boyssa. Kallista oli, Marilyn osti Mangersin, joka makso6e. Pakko leijailla: Kun mä menin ostaan kokista baarimikko halus tarjota sen, aivan ihana mies. Uudestaan vaan sinne, vaikka ehkä kallista oli.

Tättähäärä oli tullut suloisen tyttönsä kanssa, joka ei ihan vauva oo enää.Sit se esitteli kaupunkia viel. Aurajoki todellakin on kaunis. Sen kupeessa olis ollu laivoja, joissa oli terasseja. Pojat oli nurmikolla pussikaljalla. Marilyn ois halunnu lähtee liftaankin kotiin, mutr itse olin niin väsyny että junaan vaan istuun. Tosin ostettiin tietty lastenlippu.

Tampereella olytiin kuudelta ja mentiin Passionin terassille, jonne tuli Symppis ja Nallekin. Siellä oli myös Marilynin kavereita, jotka kans istui meidän pöytään. Symppiksellä olis ollu fiilistä lähtee kaataan, mutta ite olin niin väsyny ja oli hikinen olo, joten ainut asia mitä päässä liikkui oli sana SUIHKU. Kun ympyrä oli sulkeutunut ja tie päätyi taas terassille mentiin kotiin tuutiin.

Vielä en oo löytäny tietäni sinne uudestaan, mutta tästä päivästä oli puhe. Mitäköhän nyt taas tapahtuu...?


EPÄONNISTUMISIA TURUN REISSULLA:

1. Emme löytäneetkään Swetmastereita. Ainoastaan Michael Monroen.
2. Emme punnertaneetkaan "Turun torilla". (Aikomus oli sillä jumppani jäi välistä)

JOHTOPÄÄTÖS

1. Kaikkein tärkeimmät jäi tekemättä.
2. Reissu täytyy uusia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.