IRC-Galleria

jepuuKeskiviikko 09.01.2008 11:58

Oih...! joulut meni, rasmus vauva tuli.. uudet vuodet oli ja selvänä olin..
Niin koira vauva tuli taloon, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut, mutta ihmeen kiltti pentuhan tuo on :) ei ole hajottanu vielä mitään arvokasta, ei oikein mitään. sisäsiistiksi oppi alta aika yksikön ja pureminenkin rupeaa kohdistumaan leluja kohti.. Se on kasvanut iha huimasti, painaa nyt jo yli 10kg, voipi tulla iso poika :) äiti sillä on jäniskoira, isää ei varmaksi tiedä, mutta tämän hetken näön perusteella olen aivan 99% varma että se on rotikka... on isäänsä tullut aika paljon...

Hääsuunnitelmat on hyvässä vauhdissa, severikin sai vihdoin ja viimein bestmanin pyydettyä.. ja minä sain vuokrattua itselleni häämekon! se on IHANA! erilainen kuin perusmorsiammilla, mutta se on niin minun.. :) ensi viikolla korsetin ostoon.. ja kenkien ja ja ja ja...!!!!! siitä ne rupeaa rullaamaan.. nyt tarvitsen vain huippu hääkampauksen, pitää suunnitella vaik itse ja kiikuttaa kuva sit kampaajalle..

Toivoa että tulisi terveeksi niin olisi voimia suunnitella ja intoa odottaa häitä.. harmi kun terveyttä ei ole myytävänä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.