IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 23:00

tänään on 15.3.2007 eli meille tuli severin kanssa 3 vuotta täyteen! vasta.. tuntuu ikuisuudelta yhteisolo.. siis sillee hyvällä tavalla:) jee jee.. ei olla edes juhlittu mitenkää.. pitää sit myöhemmin juhlia kun tänäänki meni puol8 töissä niin ei jaksa mitään tehdä.. kunhan vaan nukkumaan pääsee tai jotain ;) noh noh, hyi minä!

vaan nyt katsoa idols ja ruveta naamaa pesee ja painuu pehkuihi moiks!

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.03.2007 20:36

olihan taas päivä töissä.. örm.. ja kuuli mitä loppu viikko tuo tullessaan, ei kuulostanut hyvältä!! puolilta päivin alkaa ja iltaan asti pitää hengailla siellä.. per.. noh.. harmittaa vaa ku krisu on kylässä niin ei sen kaa kerkii olla... :( byää.. käytiin äsken käppäilee riihen tiellä. kiva ku pihamaa on hiekkaloskassa ja koiran mahan alune sen näköinen aina ulkoilu reissun jälkeen...

ei keksi muuta sepitettävää on siis parempi jättää tähän.. heip.

maanantai..Maanantai 05.03.2007 23:32

töitä on riittämiin.. ihanaa pe on vapaata.. on silmälääkäri eli pääsee siinä samalla kyydillä vähäö shoppailee joensuussa :) olis kiva käydä jossai huonekalu liikkeessä... kattelee tietokone pöytää ja tuolia.. sit olis kiva joku sohva ja sit sit...!! oi joi... ku nyt on palkkaalki kertyny niin vois tehdä investointeja mökkiinkii...

Huomenna pääsee kopottelemaan eli ratsastaa... jei! otetaan kuulemma ne suokit käyttöön.. vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis luvassa.. työnanatajan kanssa siis mennää rattastaa.... aika paljon olen hepojen kanssa saanut olla.. paskan luontiki on kivaa pitkästä aikaaa ja saahan siitä käsiin vähä habaa... talutus ratsastuksia olen vetänyt parit kappaleet tässä viime viikolla, mukavaa on ollut... on kyl mökkien siivoamistaki saanu harrastaa riittämiin.. siitä en niin tykkää. yä..

jees vaan pitää mennä aa aa niin jaksaaa herätä huomennaki uuteen aamuun.. öitä!

oloja..Sunnuntai 25.02.2007 18:05

voi jeesus mikä krapula... tää ei helpota ei yhtään teki mitä teki... väsyttää iha vitusti ja päässä huimaa... enkä juonu eilissä iltana ju 5 konkeroo ja vähä viinii. uskomatonta! saa taas jäädä juominen vähäks aikaa...

onneks on huominen vielä vapaa päivä, pitää lähteä kotiin käymään..värjätä äipän hiukset kun ne menee taas sinne etelään.. voi ku minäkin..

jees mut pitää mennä pötköttää severin viereen.. jos haliminen auttas :)

sandei mandei häpi deis..Sunnuntai 18.02.2007 20:34

voi voi.. sunnuntai.. vapaa päivät menee aaaivan liian nopeasti!! ens viikko on yks helvetti.. no 3 seuraavaa vikkoa. saamerin hiihtolomat!! no ei, odotin minäkin niitä innolla koulu aikaan, vaan en nyt en en.. no suapipahan mania...

ollaan suunniteltu severin kanssa reissua.. johonkii kylpylään viikonlopuks...ylimääräistä rahaa on jo kivasti, eihän ne ole ku parisataa euroo.. tai vaan ja vaan. mut halvempia ku se etelän reissu :)

kävin tänään lumikenkäilee pitkästä aikaa.. herran jumala vaan kävi voimille.. en jaksanu kahlata piitkään umpihangessä ku voimat loppu totaalisesti.. heh:) jees.. mut pitää lähteä käymään kuntosalilla! moiks!

pakkasta pakkasta..Tiistai 30.01.2007 19:07

huh.. nyt on siivottu, jei:) puhdas koti kullan kallis.. pitäs varmaan pojat päästää vipeltää pitkin mökkiä.. noo.. katon eka kaunarit..

tänään tuli anttilasta paketti.. tilailtiin maritan kaa vähän vaatteita... aina sattuu liian pieniä kokoja.. mutta minä lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon että kesällä ne mahtuu päälle..! olen minä jo 2 viikossä melkei 7 kg saanu vähemmäks ruumini taakasta.. *virn* :) vielä toiset mokoma tai enemmän niin sit on kiva kiva...

vain nyt jatkaa kaunareiden tillottamista moiks!

viikon loppu tulossa..Perjantai 26.01.2007 14:06

voi sköke.. oltas lähetty joensuuhun ryyppää vaan ku ei oo yöpaikkaa.. no pitänee jäädä kotiin.. huomenna on töitä vielä.. pari sataa mökkiä siivottavana, paska. puolen tunnin päästä pitää kans lähtee kiitää hommiin. ulkona tulee lunta iha sairaasti, ja tuulee.. onneks etelästä niin ei kylmä.

Jees vaan pitää ruveta valmistautumaan henkisesti lähtöön.. rankka päivä taas tiedossa.. vaan moi.

su su sunnuntai..Sunnuntai 21.01.2007 19:30

juu eilen kävin ratsastaa.. tunnin menin kentällä issikalla, piiiitkästä herran aikaa.. halusin pollen joka ei osaa töltätä niin sai ravissa keventää.. tänään tulos tuntuu... au. ei se pelkästään tehny pipiks paikkoja vaan ku tulin kotiin sit niin lähdettii anopin kaa lenkille... taivas. lenkkeilysta sain ihanan vesirakkulan päkiään palkinnoksi.. :) thank you lord! no eh..

huomenna joensuuhun.. severi käyp hakemassa sen jonku mehtäkoneeen (harvesteri..??) ja sit kauppaan! sain tänään siivottua (vasta) niin huomenna sitäkää ei oo..mut on taas mielenkiintoiset aiheet minul..

ai niin no se viel et sain työnantajalta kuulla et kesällä JOUDUN ehkä vetämään issikka ryhmiä YKSIN.. jotenki jänskättää.. eksyn kuitenki sinne maastoon ja sit.. sit.. voi voi.. aluks saan toimia perämiehenä et tulee hevoset tutuiks ja reitit tietty.. (ja kunto kasvaa khjih)

jepTorstai 11.01.2007 19:25

tooooorstai.. huomenna enää töitä ja sit 3n päivän vapaa.. ai että! :D pitänee kotona käydä kummussa... ma sit verikokeisiin juukaan... merja vink vink ;)

(klisee:) tänään oli niin rankka päivä töissä.. oikeesti, ei pelkästä työmäärästä vaan myös henkisesti.. tämä iki ihana työ antaja se osaa antaa aina palautetta niin vittuillen asiasta tai jos ei muuta keksi niin muuten vaan vittuilee... noo.. kaikki se kestää. onneks rys--venäläiset lähtee kohta takas itään... solong...!! helpottuu siivoamiset.

viime lauantaina oli severin serkun 30set.. oli kyllä taas asteen verran liian humalassa... :( miks ei olla keksitty sellaista pilleriä jonka vois ottaa ennen ryppäämään lähtöä joka estäis törttöilyt ja itsensä nolaamisen koko seurueen edessä!!?? sen joka keksis olis rikas! "no-morkkis pilleri." ei nyt mitääs kauheaa tullu tehtyä silloin, mutta... sain palautetta vähän sieltä sun täältä.. minkä sille ihminen voi jos huppelissa naurattaa, lujaa ja koko ajan.....??? mniente.

jep jep...

kukkuluuruu ja hellät tunteetTiistai 02.01.2007 21:20

juu u. joulu oli valkoinen ihanaa.. ja uusi vuos sitä vastoin musta :) mut hyvä niin päin. severi tarjos aterian hotellilla sne kunniaksi kun kihloihin menosta meni vuosi <3 aika kilii nopeasti :) sit illalla pidettii bileet meillä.. ei meitä ollu ku 8 henkee mut juhlat venyi aamu 7n... he.. tänään oli ensimmäinen viralline työpäivä uudessa työpaikassa.. aloitin huikean uran, mökkijen siivoojana.. he. no opinpa ajamaa pakettiautoa.. :)
(w3ccccccccccc mmm)
Älkää ihmetelkö miksi tuossa on tuollainen teksti välissä.. viki kävi kävelee näppäimistöllä.. hassu pieni otus :) joo o.. mitäs muuta.. niin uuden vuoden lupaus oli jälleen sama mikä aina.. (vain tutut tietää ;))