IRC-Galleria

tyystdeiTiistai 31.07.2007 15:51

jep.. kauhea myrsky taas.. tuulee ja puut on vaaka asennossa.. siistii..
olen ollut ahkera. askarellut kohta pari viikkoa ja saanutkin paljon aikaiseksi;) on se niin mukavaa.. ainut vaan että siihen jää riippuvaiseksi! hmp..

pitäs ruveta soittelee kampaamoita läpi.. onko juuassa hyviä ammattilaisia (??) hinnat voi soida korvissa, ainakin severin korvissa.. mutta onhan tämä nyt tärkeää! once of life time..

käytii viikonloppuna vähä joraa.. minäkii lauloin karaokea oikein kahdesti.. vähemmän kännissä ja enemmän kännissä.. loppu illasta eivät enään ees myyneet mulle... enkä ollu NIIN humalassa.. oli vaa kauhea meno päällä.. krapulassa seuraavana päivänä anopppi ahdisteli kyykkii mustikoita.. ei oikein sankot täyttyny severin kanssa.. suuhun meni melkei kaikki.. (heh) näkö paranee.

no.. siivota pitäs.. mutta kun tuo askartelu tuntuu niin paljon paremmalta idealta.. laiskimus.

tadaaPerjantai 20.07.2007 18:30

Oih.. tänään otettii iso askel eräässä asiassa.. jeij! vielä on paljon tehtävää yms... no aikaa on..
eipä siitä sen enempää..

käytii just tekee memmuille aitaa.. aikas viilee sää, TAAS VAIHTEEKS. per.

ei jaksa naputella moi.

viik viikKeskiviikko 04.07.2007 15:59

viikonloppu lähenööpi.. pitää vissiin pitää manulle läksiäiset, se ku menee intiin.. (he he).. ja jos severi pyytää kaverinsa tänne jos se tulee.. mut mut, jussi meni. oli kivaa ja helvetin paska juhannus.. Pupen perkele puri mmeidän koiraa kylestä.. nyt tässä ollaaa kohta pari viikkoo sitä hoidettu ja antibiootttia ja kipulääkkeitä napsittu.. onneks turvotus laski pari päivää sitten ja se kuolio alkaa irtoomaan.. sit se lähtis paranee... vauva parka.

tänään onki parturi aikoja paljon. äsken leikkasin 2 päätä ja iltapäivällä on vielä 2 muuta.. ja ehkä maritankin jos sais tänään kynittyä.. tekis mieli lähtee hirmusesti kasvimaalle kitkee.. oishan tässä vielä aikaa. sit parturoimaan ja navettaan.

pitää käydä nyt eka huuhtelee tuo vauvan kylki...

jees moips.

oloMaanantai 18.06.2007 17:59

huh.. viikonloppu oli vapaata.. otti vähä päähä ku olis pitkästä aikaa voinu vähä juoda, mutku ei ollu oikein ketää kenen kaa oltas ryypätty.. no sit la iltana simo soittaa severille ja lähdettii hotellille kuuntelemaan kalle päätaloa, siinä sit humalluttii kaikki.. mukana oli myös laura.. tultii meille sit jatkoille ja kello viis ennenku huomattii.. severi piti laittaa nukkuu ku sen piti herätä 6 niittämään.. me 3 jatkettii sit vielä juomista kunnes simo sai päähänsä mennä herättää severii.. ihmeteltii lauran kaa et mihin se jäi ja käytii kattoo; pojat nukku "sylikkäin" niin tyytyväisenä :D hitto ku naurettii..!
jatkettii juomista lauran kaa 10 asti aamulla ja sit tuli serkku erämessuille ja lähdin niitten kaa sinne.. ei yhtää humala ollu sillo, hmm, eipä. että sain juoda kyllä! työnantaja anto onneks tän päivän vapaaks ku kuuli et meillä meni iltane vähä pitkäks..:) tänään tuntuu että elämä voittaa!
en kyllä toiste tollai ota.. herra isä sitä krapulan kestoo..
taidettii me joskus minjan kaa vetää melkei saman laiset mut sillo lopetettii jo aamu 9.. :)

OikeestiSunnuntai 27.05.2007 22:17

Joka päivä kaikenaikaa
mietin onko tämä totta ollenkaan
että kanssas
tätä taikaa rakkauden me koetaan
että kantaa oikeasti
tämä tunne aina päivään huomiseen
ja taas hetken
ihanasti
tunnen sydämeni lentoon lähteneen

Tahdon oikeesti olla sinun
enkä vain leikisti rakastaa
kanssas oikeesti kokea kaiken
mikä ollut on unelmaa
tahdon syliisi painaa pääni
tahdon lämpöösi nukahtaa
olla kanssasi oikeesti onnellinen
sua oikeesti rakastaa

Uskonut en silloin ennen
että todellisen onnen löytäisin
kun mä aina tullen mennen sitä juuri pakenin
mutta nyt on kaikki toisin
luotas lähteä mä koskaan tahdo en
olet mies suurenmoisin
mulle lahjoitit sä aidon rakkauden


Tahdon oikeesti olla sinun
enkä leikisti rakastaa
kanssas oikeesti kokea kaiken
mikä ollut on unelmaa
tahdon syliisi painaa pääni
tahdon lämpöösi nukahtaa
olla kanssasi oikeesti onnellinen
sua oikeesti rakastaa

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 14:17

Voi vimpula kohta pääsee etelän lämpöön!!!! jei!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 21:00

oih.. ihanaa viikon vapaa! jee.. ei tarvitse töissä olla!!!! IHANNAA.. ma naamaki ja kaulaki palo ku tehtii severin kaa halkoo 9 tuntia auringon paahteessa, nyt sit sataakii vettä. haravoitiin pihamaita tänään.. ei kaikkea saatu, kädet sano yhteistyön irti, pitkästä aikaa haravoiminen on aika kinkkistä.. eilen käytii severin kaaa lenkillä!! kyllä luit oikein, severin kanssa ja ihan lenkillä... herran isä..severi meni rullaluistimilla ja minä hölkkäilin perässä ja kävelin kun en jaksanu hölkätä.. :)

huomenna kotiin. käydä vielä enne etelään lähtöä.. lenkillä vois kotona käydä, hmm.. kuitenkii tulee vaan syötyä.. siinä on joku kun kotii pääsee niin ekana jääkaapille ja sit sieltä vetää kaikkea mitä löytää.. ja sit unohtuu ähkyssä hyödyllinen liikunta.. he. no ei tule niin usein kotona nyt käytyäkkää..

pakkailtiin eilen jo matkalaukkuja.. onhan lähtöön vielä pari viikkoa, mutta naiset ymmärtää; pitää pakata tarkasti ja huolella ettei mitään vaaaan unohdu.. kaikkea pitää osata ajatella mitä vois tarvita jossain tilanteessa.. :)

mitähän sitä keksis.. severi lomittaa ja minä lomailen :) ei mene onnen lahjat tasan. pitänee hakee puita ja vähän lämmittää mökkiä... vaan moro!

rapu laTorstai 05.04.2007 21:16

voi olojen olo!!! nyt on olo... eilen innostuttii severi, late ja anopin kanssa maistelemaan viiniä... vittu 5n asti meni maistellessa... virhe. tämä pään jomotus ja huippaus yms yms ei ole niin kivaa kun mitä eilen oli!! ei saatana.

oli toisaalta hyvä ottaa vähä rennommin.. töissä ollut taas mitä ihmeellisempää meininkiä... yhtenä päivänä sain melkein potkut (koska en kuulemma syö mitään työaikana-> eli en olevinaan jaksa) ja heti seuraavana päivänä sain palkankorotuksen (koska olen niin "rauhallinen" ja hyvä työntekijä)... ota aina selvää...huomenna alkaa pääsiäis sesonki... voi voi... onneks tänään on vp...

ai niin! matkaliputkii tuli tänään! jei! eihän tässä ole enään ku vajaa kuukausi ja taas mennään etelään!! :D ihanaa.... ♥ siistii....

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 23:00

tänään on 15.3.2007 eli meille tuli severin kanssa 3 vuotta täyteen! vasta.. tuntuu ikuisuudelta yhteisolo.. siis sillee hyvällä tavalla:) jee jee.. ei olla edes juhlittu mitenkää.. pitää sit myöhemmin juhlia kun tänäänki meni puol8 töissä niin ei jaksa mitään tehdä.. kunhan vaan nukkumaan pääsee tai jotain ;) noh noh, hyi minä!

vaan nyt katsoa idols ja ruveta naamaa pesee ja painuu pehkuihi moiks!

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.03.2007 20:36

olihan taas päivä töissä.. örm.. ja kuuli mitä loppu viikko tuo tullessaan, ei kuulostanut hyvältä!! puolilta päivin alkaa ja iltaan asti pitää hengailla siellä.. per.. noh.. harmittaa vaa ku krisu on kylässä niin ei sen kaa kerkii olla... :( byää.. käytiin äsken käppäilee riihen tiellä. kiva ku pihamaa on hiekkaloskassa ja koiran mahan alune sen näköinen aina ulkoilu reissun jälkeen...

ei keksi muuta sepitettävää on siis parempi jättää tähän.. heip.