IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

plz help. synttäriongelma!Perjantai 12.02.2010 08:22

ihan vaan tahtoisin kuulla vähän kavereiden mielipidettä tässä:
onko ilkeetä jos ei halua jakaa syntymäpäiväänsä jonku toisen kans? :D
kyse on nyt siis siitä että satun täyttämään vuosia ens torstaina. niin tekee myös samoihin piireihin lukeutuva herra nimeltä stu. nämä piirit ei kuitenkaan oo niin läheiset että sen synttärikutsuille ois menossa meidän yhteisiä kavereita muuta kun yks, eli andy.
stun vaimo, krystiana, ehdotti että vietetään ne yhdessä, ja että siirtäisin mun synttäripippalot fuddruckersiin (hampurilaispaikka) missä ne meinaa viettää stun synttäreitä. ongelmana nyt on se, että EN TYKKÄÄ fuddruckersista koska en oo mikään hampurilaisten ystävä (veggieburgersit on aika kuivia ja paskoja) ja en haluais että mun synttäreillä on paljo sellasta porukkaa ketä en tunne, koska niinkun tuossa ylhäällä mainitsin, ainoa meidän kaveri kuka oli aatellu mennä stun juhliin on andy.
onko siis ilkeetä, jos en halua viettää synttäreitäni stun kans? en oikeestaan ees tunne stuta ja krystianaa niin hyvin, oon ollu niillä pari kertaa vaan jossain pippaloissa eikä me koskaan hengailla niitten kans.
mä haluaisin oikeestaan viettää synttärini kaikkien lähimpien ystävien kans, enkä missään paskassa hampurilaispaikassa josta en edes tykkää. eikö mun pitäis synttäreinäni saada valita minne mennään?

en ite edes tiedä vielä että mitä haluaisin tehä mun synttäreinä, mutta sen tiiän että haluaisin kaikkien hyvien ystävien olevan paikalla, ja jossain kivassa paikassa missä kaikki viihtyy. (etenkin synttärisankari ;D;D;D)

what would you do?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.