IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 04.05.2010 07:10

alkaa näyttää siltä että kohta on taas komea farmer's tan meneillään :P
tänäänki oli 20 astetta, ja el cajonissa oli varmasti vielä lämpimämpi koska se on more east. siellä oli kuuma ja pekoni haisi ku kärisin auringossa. no ei kuitenkaan, mutta vähän siinä kerkesin hikoilla ennen ku bussi tuli.

mulle tuli vähän paha mieli eilen ku robert ilmaisi pettymyksensä siihen miten huonosti mulla menee koulussa :(
ja tottakai se on huolissaan koska huonot arvosanat = ei rahaa = en voi olla täällä koulussa = en voi asua täällä.
se sano ettei se tietenkään epäile sitä ettenkö haluais asua täällä, koska tietenki haluan, ja se jos joku tietää sen, mutta en vaan itekkään osaa oikeen selittää että mihin mun motivaatio on yhtäkkiä hävinny. viime lukukausi kun meni niin hyvin, ja se yks aine mikä oli lähellä a total fail, onnistuin senki välttämään näyttämällä ne viimeset viikot että ansaitsen ainaki b:n siitä kurssista. (viime todistus oli kolme b:tä ja yks a, eli hyvä.)
kun nyt jotenki saisin vedettyä peukaloni perseestä ja onnistuisin skarppaamaan vähäsen, niin menis varmaan tämä viimenenki kuukausi ihan hyvin. pakkohan se on. olin niin kurja olo sen jälkeen että nyyhkein kunnes vihdoinki nukahin. kuten sanoin, en edes tiiä että mistä tää laiskuus on yhtäkkiä tullu, kun en edes omaa kotiani jaksa hoitaa ja kaipaan koko ajan vaan lomaa ja hauskanpitoa, vaikken oo edes sitä ansainnu .____.

huoh.
tänään oon kuitenki päättäny hoitaa läksyni kunnolla.
ja tiskit kans!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.