IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

:sSunnuntai 23.05.2010 12:42

musta vähän tuntuu siltä ettei tästä mun opiskelusta tuu yhtään mitään :s

olin takapihalla vähä aikaa sit, ja näin ku meijän takaportin kohalla käänty joku äijä. se käveli vähä silleen että se oli varmaan kännissä.
tosin tästä menee koko ajan porukkaa ja tää on muutenki vähä hämmentävä paikka, ihmiset menee koko ajan väärästä portista jne, mut ku kerran oon yksin kotona, kello on puol 12 ja takapihan portista tulee joku iso mies, niin en ihmettele jos meinaa alkaa kusi valuun housuun!
heti ku näin sen siellä portilla, menin sisälle. en ees kerenny tumpata tupakkaa, otin sen mukaan sisälle ja vasta sisällä tumppasin sen lavuaarissa :S mun sytkäriki jäi pihalle, enkä oo aatellu käydä hakemassa sitä tänä iltana!

robert soitti ja rauhotteli ja sano että jos se on oikeesti joku creep ja alkaa koputteleen oveen tms, niin ei muuta ku soittaa poliisille. on lauantai ilta että eiköhän niitä poliiseja riitä täällä north parkissa :P

alanki sano että älä panikoi, ovet lukkoon ja koita rauhottua. se sano sitä että onneks se tulee käymään maanantaina niin ei mun tarvi miettiä tällasia. oispa robertki täällä .__.

ei mua yleensä vaivaa se ku ihmiset menee tosta ohi, mut nyt vaivaa ja ihan kauheesti. kyttäilin ikkunastaki tossa vähä aikaa sit et jos siellä näkyis jotain mut en nähny ketään. robert vetos siihenki, että jos sitä ei kerran näy tai kuulu niin kaikki on varmaan hyvin. HRRRRRHH :s ei noista äijistä koskaan tiiä!

meen opetteleen miten keittiöveitsellä stabbailaan kaikista parhaiten .__.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.