IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

:D:D:D:DD:D:D:DTiistai 01.06.2010 03:30

eilen oli kyllä ehkä maailman parasta ikinä :D:D:D:D

andy tuli joskus yheksän aikoihin kait, ja se toi kaks 12 packia kaljaa :o sit otettiin siinä pari, ja ray tekstas ja kysy että tapahtuuko tänään mitään ja sit seki tuli.
siitä ei sit mennykkään pitkästi kunnes robert tuli kotiin.
juotiin vähä lisää kaljaa ja hengailtiin ja sit ray päätti lähtee kotiin.
jotenki tanssiminen tuli puheenaiheeks ja robert sano että mäpäs näytän teille tanssibiisit, ja meni makuuhuoneesta laittaan toyboxia soimaan xDDD ja sit ne tanssibileet alkoki.
minä, robert ja andy jorattiin meidän makuuhuoneessa ihan täysillä toyboxille, hit 'n' hidelle ja ties mille muulle :D:D:D:D
ja sit robert laitto oingo boingon little girlsin soimaan ja laulettiin ihan täysillä ja tanssittiin ja sit TIETENKI buster poindexterin hot hot hot, kivat koreografiat oli kaikilla xD good times :'D myös conga line nähtiin meidän olohuoneessa kello kolmelta aamulla. naapurit tykkää.
sit andy lähti kotiin ja me mentiin robertin kans jack in the boxiin ja katottiin drawn togetheria. että sellaset pippalot!

näyttää siltä että juhannusbileet pidetään andyllä, ku niillä on iso takapiha ja grilli ja sen vanhemmilta saa pihakokon, woohoo!
lupasin tehä andylle 90's euro dance pop levyn että voidaan soittaa sitä parin viikon päästä litan tervetuliaisjuhlissa ;D;D;D YES YES YES!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.