IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

best of dance party.Keskiviikko 02.06.2010 10:00

"uh...you're dancing on my bra"


damn right. ne oli ihan muhkulaiset tänään koska niitten päällä on kävelty/tanssittu :''D



vituttaa.
kontaktimuovin löytäminen turned out to be mission impossible.
mut ostin huvikseen jotain ihme laminointijuttuja ja TADAA niistä ku leikkaa toisen osan irti niin ne on ihan tavallisia kontaktimuovin palasia.
että jos ostan sellasia isompia (ne mitä ostin oli pieniä, eli ne ei oikeen riitä mihinkään) niin niitä vois sit leikellä oman maun mukaan ja ne riittäis varmaan vähä pidempään. harmi vaan että noi tulee joko viiden tai kymmenen pakkauksissa. se pieni minkä ostin tänään oli viiden paketti, ne isommat ois kymmenen. vääähän ärsyttää kyllä.

huomenna postiin. lähetän jessicalle sen paketin, sit lähtee yks paksu swappikuori ja csn:lle vihdoinki mun paperi. ostin nimittäin kirjekuoria tänään ettei tarvi postissa alkaa tunkeen tavaraa kuoriin ja maksaa miljoonia. ainaki luulen että kaupasta saa halvemmalla. ei muuta ku postimerkit päälle ja menoks.


ehkä huomenna meen sinne sally's beauty supply'lle kans. JOS JAKSAN KÄVELLÄ. ku yhyy, 2 kilometriä on muka niin pitkästi.
en ees muista kuinka nopeeta yhen kilometrin oikeesti kävelee. varmaan aika nopeeta? :D huomaa ettei tuu paljo harrastettua nykyään.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.