IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

phew.Torstai 03.06.2010 05:42

3,5 kilsan lenkki.
mikä ei nyt tietenkään kenenkään muun elämässä oo mitenkään "WHOAAA", mutta ku aattelee miten paljo ennen tuli käveltyä ja vertaa siihen että miten ei-melkeen-yhtään kävelen nykyään, niin oon aika tyytyväinen!
sitäpaitsi ulkona oli melko paahtavaa.

kävelin ympäri silleen kivasti, se täällä on kivaa että kaikki kadut menee jossain vaiheessa yhteen tavalla tai toisella.

lähin tästä meiltä takakautta (oisin voinnu tehä pidemmän lenkin menemällä toista kautta, mut se sit onki just paljo pidempi, mut ku olin menossa sinne postiin niin menin "lähintä" kautta) 32nd streetille, siitä suoraan adams avenuelle. kävin siellä postissa, ostin vähä lisää postimerkkejäki vaikken oo edes käyttäny noista edellisistä ku ehkä kaks (ku jotku ei oo vielä vaivautunu lähettään mulle postia, ANGST ;__;). sit aattelin että ku kerran normal heightsissä ollaan, niin vois mennä käymään siellä farmers marketilla. aika pitkästi siitä postilta saa kävellä 35th streetille, en oo varmaan ennen yksin kävelly adams avenua noin pitkästi :o se oli ihan siinä robertin entisen asunnon vieressä :D käväsin siellä kattelemassa. ostin hummus wrapin ku se kuulosti niin hyvältä, ja sitä se kyllä oliki! sit löysin yhen lemonade kojun ja ostin raspberry lemonaden. OLI PARAS RASPBERRY LEMONADE MITÄ OON IKINÄ MAISTANU!!!!!!!! mun piti oikeen kääntyä takas ja kertoo sille tädille mitä mieltä olin. se oli niiiiiiiiiiiiiiiiin hyvää <3____<3 ku olin kierrelly ja syönny ja napannu matkaani sen lemonaden, lähin käveleen 35th streetiä meade avenuelle. meade avenuelta käännyin boundary streetille, eli tohon meidän takakadulle ja tulin takakautta sisään. JA NYT OON KUUMA.

jee. oon kyllä aika tyytyväinen! pitäis tehä tällasia lenkkejä vähän useemmin, ja niitä on kivempi tehä ku matkanvarrella on tollasia mukavia pysäkkejä :D ois vaan jotain kävelyseuraa niin ois kivempi. ehkä patistan robertin kävelylle mun kans nyt ku sillä on huominen ja perjantai vapaata :D

sit ku joku teistä tulee meillä käymään niin mehän kuulkaas lähetään käveleen! normal heights ja north park muutenki esitellään parhaiten kävelten :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.