IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

blöböö.Sunnuntai 06.06.2010 09:40

oon alkanu tekemään sitä ärsyttävää juttua että käännä asiat suoraan suomeks.
monesti ku ajattelen suomeks niin video gamesta tulee videopeli, orangesta tulee oranssi ja can'istä tulee kannu.
oon aina aatellu että tää on sellanen juttu mitä tapahtuu niille ketkä puhuu paljo ruotsia (spela ett intrument on pelata instrumenttia ja ta körkort on ottaa ajokortti) mutta toimii se näköjään samallatavalla jos puhuu paljo englantia. robertin mielestä se on huvittavaa.

enpä oo ennen tajunnu miten kivat ikkunat meillä on ennen ku päätin vahingossa repästä verhotangon alas olohuoneessa .__.
aika ahdistavaa kylläki.


muutenki erikoinen olo ku oon syönny vaan kerran tänään ja polttanu varmasti ihan liikaa tupakkaa. se kun ei oo kauheen kivaa polttaa tyhjään mahaan. aamulla se on eri juttu, mutta jos sitä tekee paljo niin tulee lähinnä vaan erikoinen olo. yhyy. onneks löysin toisen "kana" fileen niin voin syödä huomennaki. that was the happiest moment of today :D

kurja päivä. kaikki vaan menee pieleen tänään. yhyy. ensin unohin ostaa vessapaperia, sitte onnistuin savustmaan koko kämpän taas ja sit vedin alas ton verhotangon. oispa kello jo 11.30 ja robert ois kotona. tuntuu etten osaa edes kirjottaa, joudun koko ajan korjailla jotain ;____; ärsyttävää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.