IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

aaah!Tiistai 08.06.2010 03:42

oho.
meen maanantaina jo kouluun :o
tosin nää 2 viikkoa tuntuu ihan tarpeeks pitkältä lomalta, uskon että oon valmis palaamaan koulun penkkiin taas!
se kestääki vaan 6 viikkoa, sit on vielä kuukauden loma, hell yeah.

katotaan jos robert sai vaihdettua ne sen työajat :o
yhyy, sit ei kyllä enää viitti mennä ulos keskellä viikkoa, mikä, sadly enough, harmittaa aika paljo :DDDDDddd viikonloppusin ku on niin vitusti porukkaa ulkona aina, nii että se on paljo mukavempi käydä ulkona keskellä viikkoa. nyyh. no, kuudeks viikoks kait siitä voi luopua. tai sit vaan suck it up, nyt on kesä, kyllä sitä nyt vähä hauskanpitoa kestää.
sitäpaitsi mun tunneilla katotaan vaan leffoja ja kuunnellaan musiikkia, tarviipa kauheesti keskittymiskykyä :D


ja jessssssss, nyt viikonloppuna tapahtuu kaikkea kivaa!
robertilla on perjantai vapaata, on taas field trip fridays, ja sit mennään tekeen jotain vielä andyn & litan kans. lauantaina on litan unbirthday bbq pippalot! jee <3 mun pitäis varmaan puhua andyn kans niistä juhannusjuhlista vähän, koska ei oo montaa viikkoa enää, ja pitäis keretä kutsua porukkaa ja ilmotella niin että ihmiset pääsee tulemaan.

pääsin eilen niin pitkälle sonicissa että mun on ehkä pakko mennä jatkamaan :o en ees tiiä kuinka pitkälle on tuossa ykkösessä päässy ennen, mutta muistan aina ku mun pappa pelas just tätä tasoa olin että WOW, joskus vielä mäki pääsen noin pitkälle x) tämä siis kun olin ehkä noin 5 tai 6 vuotta ja päivän kokokohta oli ku pappa pelas segaa. good times.

JA MULLA ON RUOKAAA!!!!!!!!!!!1 tänään ei tarvikkaan syödä riisiä ja "kanaa"! sain dollarilla valkosipuli patongin ja pasta shells with white cheddar aterian. hyvää ja halpaa! ja nyt lämmitän microburriton. ååååhhh, ruokaa <3 robert: if you're really that worried about loosing weight, maybe you should drink more whole milk.
YES SIR. whole milkiä naamariin että uskaltaa laittaa housut jalkaan joskus. en haluais laihtua ku kerranki kehtaa mennä rannalle bikineissä ku on vähä jonkulaista kroppaaki näytettävänä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.