IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 22.06.2010 01:46

tein sita soppaa eilen ja kylla tuli hyvaa!
tosin niilla ei ollu kiinteaa tofua, joten ostin silkenia, ja sehan meni sitte ihan pain vittua niin koko tofu sai lentaa roskikseen. no, soppa onnistu jokatapauksessa, oikeen hyvin jopa!


katottiin tanaan film analysis tunnilla casablanca.
voin kertoa etta rakastuin ihan taysin siihen leffaan.
se on niin hyva. upeaa dialoogia varsinki ja erittain hyva plot!
nyt valitunnilla varmaan kirjotan mun analyysin siita, vaikka voisin kylla oottaa huomiseen ku kaydaan tunnilla lapi sita leffaa.

olin vaarassa ku sanoin etta koulun kahvio on kiinni. tai siis en ollu ihan taysin vaarassa, koska se entinen rakennus missa se on aina ollu on kiinni. sain torstaina tietaa etta kahvio on muuttanu ja tanaan loysin sen (tai ainaki luulen etta se oli se, ruokaa sielta ainaki sai!) ja luin etta ne avas vasta tanaan. aika sopivasti. vittumaiset aukioloajat vaan, sulkee kahelta. onneks mun valitunti alkaa ennen kahta, joten kerkeen hyvin kayda syomassa. en oikeen tiia etta mita tekisin talla valitunnilla ku en viittis istuu taallakaan montaa tuntia. pitais saada joku uus kirja luettavaks etta vois ottaa sen kouluun, mut ku en tiia mita lukisin -___- robertillakaan ei oo montaa kirjaa mitka on oikeen mun makuun, vaikka mika olis niin ma en mitaan fantasiaa ala lukemaan :D bloooo.

jee, meilla on robertin kans samantapaset ajat talla viikolla!
se meni tanaan 10.30 toihin ja tulee 7.30 :D ja huomenna sama, ja sit keskiviikkona se menee seittemaks ja tulee joskus aikasin. torstai ja perjantai vapaata, jee <3 mulle sopii oikeen hyvin, paastaan sinne markkinoillekki! en tiia jaksanko perjantaina teha juhannusruokaa niinku suunnittelin, etta teen ehka lauantaina. joudun siis viettaan juhannusta yksin muutenki ku en kerenny/jaksanu kauheesti suunnitella pippaloita ja robertin pitaa toihin lauantaina. mut ihan sama, koska se ei oo juhlapaiva taalla niin ei tuu sellanen nyyh-muut-pitaa-hauskaa-olo. sitapaitsi, oma vika ku ei nyt tuu mitaan kivaa :D perjantaina naen kuitenki kavereita ja varmasti otetaan kaljaaki, nii mita valia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.