IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

<3Sunnuntai 27.06.2010 03:40

oli kyllä oikeesti tosi kivaa eilen :D
souplantation <3___________<3
en oo ollu siellä aikoihin. viimeks marraskuussa kait, sillon ku densku ja vaari sairastu, mentiin muistaakseni samana päivänä.
muistan sen siks, koska en menny kouluun enkä vaivautunu vaihtamaan hikistä (literally) yö t-paitaa toiseen ja koska olin itkeny ihan kauheesti. you know, retrieval cues, asioita joitten takia muistaa jotain.
mut nam.

olkapäät on niin kipeet.
tuntuu samalta ku sillon ku on ottanu tatuoinnin. sellanen samanlainen polttava ja turvottava kipu. yhyy. ei ois pitäny olla niin itsepäinen ku aurinkovoidetta tarjoiltiin. koska en pala NIIN herkästi ku vois kuvitella, niin en tietenkään ottanu huomioon että jos ollaan markkinoilla, ulkona, sellaset 6 tuntia niin palan ihan varmasti.
näin tietenki kävi, koska olin että VITUT AURINKORASVASTA vaikka sarah ois sitä tarjonnu. robert naureskeli ja sano että oon selvästi sellanen kenen pitää oppia kaikki the hard way .___. no näköjään.


robert luki jotain listaa tänään ja siinä mainittiin taco bell.
robert myös luki mun ajatukset, koska mun alko tekeen mieli taco belliä ihan hirveesti, ja se kysy että käytäiskö taco bellissä :D
niinpä hypättiin autoon ja mentiin drive throughn kautta, weee!
eli ei tarvi miettiä ruokaa tänään, vaikka myöhemmin tuleeki varmasti nälkä.


blip blop. vois kirjotella vähä sitä lokia kans. ois paljo kuvamatskuaki laitettavana koneella ja kaiken maailman seikkailut mitkä pitää dokumentoida sinne lokiin! en oo varmaan kirjotellu sinnekkään mitään kivaa hetkeen, että ois aika.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.