IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

pahoitelen jo etukateen.Torstai 01.07.2010 01:44

anteeks nyt vaan ku whinaan koko ajan, mutta kyllastyttaa VAHASEN taa touhu.
ku ei VIELAKAAN oo tullu minkaanlaista vastausta.
nyt on kulunu tasan viikko siita ku laitoin netissa ne loput paperit csn:lla. EIKA NE OO VAIVAUTUNU VASTAAMAAN. kelloki on jo sen verran siella etta pulju on varmaan laitettu paivalta kiinni jo -__-
mulle sanottiin etta mun paperit pitaa olla niilla 30 paiva. mun paperit oli siella ajoissa. ne vois nyt alkaa vastaileen.
luulis etta ulkomailla opiskelijat ois prioriteetti koska niilla ei oo mahollisuuksia olla kesatoissa, ja ilman csn:n rahotusta ei oo kaikilla edes mahollisuuksia menna kotiin kesaks tekemaan niita kesatoita. niita ei selvastikkaan kiinnosta miten opiskelijat selviaa kesan yli, aattelevat varmaan etta NO SEHAN ON NIITTEN OMA ONGELMA MITEN ELAVAT KESAN YLI. elavat, HARDLY.
mulla on 17 dollaria tililla. taskussa mulla on 10. niista 5 dollaria menee bussiin ja silla toisella viidella dollarilla olin aatellu syoda tana iltana. robert joutuu taas maksaan vuokran kokonaan. se makso eilen meidan netti ja tv laskun. ma en voinnu osallistua siihen ollenkaan. mulla on maanantaina 750 dollarin kurssiosamaksu maksettavana. pitaa varmaan alkaa dokumentoimaan tata koyhaa elamaa ja lahettaa csn:lle vihasta postia. KAIKKI EI ASU VANHEMPIENSA LUONA. kaikki ei oo aitin ja isan helmoissa imemassa rahaa koko ajan. jotku yrittaa elattaa itteaan mutta csn tulee ja kusee paalle. kiitos tasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.