IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 14.08.2010 06:16

eilen oli ihan mukavaa.
mentiin robertin kans jonnekki tacopaikkaan :D guaca tacos <3 åååh.
sit käytiin ruby roomissa power hourilla ja sit käveltiin takas north parkiin. mentiin vielä ritual taverniin ku ei olla ennen käyty ja åhhåh kevin ja nicole tuli sinne :o random. mut oli kivaa jutella niitten kans pitkästä aikaa! ne on just muuttanu north parkiin. jee!

mulla ei toimi pilkku eikä oikeanpuoleinen shift tai alt gr ollenkaan -_____- aika rasittavaa.


paul kyseli et jos hengailtais tänään mut kuulostaa siltä ettei mikään oo oikeen varmaa :/ paul haluais ku ei eilen nähty ja se ois jo eilen halunnu tehä jotain mut lani kuulemma sano et se riippuu ihan siitä mitä kaikki on aatellu tehä tänään. mulla ei oo ideakaan siitä että mitä edes vois tehä tänään that doesn't involve drinking .___. ei sillä että munkaan pitäis kauheesti juoda ku tuntuu että koko viikko on taas menny kaljapullossa -_____- ois kiva tehä jotain. niinkun oikeesti tehä jotain for a change. mut en tiiä mitä. toivottavasti niillä on jotain ehdotuksia!


mitäs muuten...no. ei vieläkään huvita olla iltasin yksin. en nyt tiiä onko tällä hetkellä (koska epäilen suuresti että vaikka se äijä tuliski takas niin tuskin se heti samalla viikolla tulee takas. se ois aika typerää) mitään kovin suurta vaaraa mut kuitenki. ku ois porakone niin saisin verhotki laitettua ikkunaan. mut kun ei oo -___- muutenki niitä on aika vaikee yksin alkaa poraileen ku tarvii jonku joka pitää kiinni toisesta päästä.

ei oo oikeen muuta ruokaa ku kanamunia. pastoin äsken pari mut taidan tehä lisää -___- eikä jääkaapissa oo muuta juomista ku vettä. "maukasta".

että sellasta tänne tällä kertaa. vois ehkä harjotella vähä tolla mailalla hakkaamista? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.