IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 17.08.2010 04:15

tänään ohjelmassa:

+ pyykkien kuivaus (meneillään tällä hetkellä)
+ robertin kenkien maalaaminen spray maaleilla. for fun.
+ loput tiskit (paitsi ällöttävä home-astia jonka jätin robertin hoidettavaks koska sille ei nouse oksennus kurkkuun sellasesta)
+ an american tail netflixistä. KOSKA EN OO NÄHNY SITÄ MILJOONAAN VUOTEEN. mikä sen nimi on muuten suomeks? se on se missä fievel lähtee amerikkaan. en muista ollenkaan sen suomenkielistä nimeä.
+ pakkaaminen.
+ levyn polttaminen!!!!!!!


vituttaa ku tänään ois lanin synttäri dinner olive gardenissa mut ku ei viittitty sit ilmottaa asiasta ku tänä aamuna vasta.
robert on töissä ja mulla ei oo varaa syödä ku sitä mitä kotoa löytyy eli spagettia. ei muuta. ja näitä pähkinöitä mitä robert anto mulle. best day ever :D peanuts! vielä ois yks kinder muna jäljellä :o

jos joskus joku haluaa lähettää mulle euroopan herkkuja niin lähettäkää kinder munia <3_____3 (ja creamy pepper dippiä.)

paketeista tuliki mieleen että jessica just sano että ne oli lähettäny mulle paketin tänään :o åååh! miten jaksan oottaa ens viikkoon?! :o must have paketti nyt heti! tiiän kyllä ehkä jo mitä siinä on ku tein niin kovan listan mammalle asioista mitä haluan suomesta.

edit: vegas levyn saldo tällä hetkellä: 3 biisiä. en keksi mitä tähän laittais -____- varmaan jotain normaaleja biisejä kans?
tällä hetkellä: toybox - tarzan & jane william shatner - common people ja buster poindexter - feeling hot hot hot.

tosin common people on kyllä ihan loistava oikeesti :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.