IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 28.08.2010 03:39

eilen oli kiva päivä ^___^
robertin kans on kiva käydä kiertelemässä kauppoja :D aika harvoin tulee harrastettua mutta on aina kiva käydä yhessä :)
ostin victoria's secret 71551liivit. åhå. olin myös erittäin ladylike and classy kantaessani vaaleanpunasta victoria's secret kassia jossa oli iso pabst blue ribbon pullo.


ja nyt PÄÄNI ON KUIN PURISTIMESSA eikä meillä oo enää särkylääkettä .______. ja kaupassa pitää käydä eikä huvita yhtään. en haluais mennä mihinkään tänään mutta pakko on mennä kun ei oo ruokaa. ja rahansiirto asiat vaivaa päätä ja huohhhhhhhh. ei tänään. ei oo yhtään sellanen päivä millon aatellaan sellasia juttuja.

leikkasin otsatukkaa eilen. enpä oo epätasasempia otsahiuksia nähny ennen :DDd mutta ei mua haittaa. se on kiva ku näkee taas eikä silmiä kutita :D nää mun hiukset ku on muutenki niin epätasaset ja perseestä että se on oikeestaan vaan kiva leikellä otsatukkaa vähä miten sattuu. vähä piristystä näihin rumiin hiuksiin.


käviki ilmi että robertilla on sunnuntai vapaata :o mutta robertia ei kiinnosta saran art show ollenkaan eikä halua mennä sinne. nii en mee sit varmaan mäkään.


aattelin kattoo all dogs go to heavenin koska puhuttiin siitä tänä aamuna :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.