IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

postia plz.Sunnuntai 29.08.2010 04:09

tylsäääää.
robertin ei oikeesti ois tarvinu töihin ku vasta 3.30 mutta ku tossa sohvalla löhöiltiin niin sen pomo soitti ja pyysi sitä tulemaan asap -___-
että sellasta.

vituttaa ku ei koskaan tuu postia.
on miljoona ihmistä keneltä ootan postia.
yheltä ainaki tiiän että menee hetken aikaa. tai ainaki mulle sanottiin että menee vielä viikko tai 2 ennen ku sieltäpäin tulee mitään.
ja lita on mahdollisesti laittanu jo kirjeen postiin koska jostain kumman syystä vaikka se asuuki ihan tossa kanadan ja usan rajalla niin sieltä kestää paljo pidempään ku mitä lanilta kesti laittaa mulle postia japanista. makes no sense. oon nykyään muutenki ehkä vähä liian nopee vastaamaan .___. joskus vastaan jo samana päivänä.
se on niin helppoa ku on postimerkit aina valmiina ja lähettääkseen kirjeen ei tarvi muuta ku laittaa se tohon meidän oven postiluukkuun että postimies voi napata sen mukaansa seuraavana päivänä meille postia toimittaessa.
mulla ois itellä yks iso kuori toimitettavana postiin mut nyt ku siirsin rahat niin en pysty hetkeen tekeen mitään mikä maksaa enemmän ku ne vähäiset dollarit mun lompakossa just nyt .___.


wee. michelle tulee meille tänään. en tiiä mitä tehään mutta mun tekee ehkä mieli mennä eleveniin. jos mun lompsa sallii. jos elevenissä on ees mitään menossa. blöölöl. ja joudun hakeen leipää ruoaks tänään. mut ei se mitään koska tän leivän jälkeen saan ilmasen leivän :D jee!


mut nii. haluun postia .___.
mun pakettikaan ei oo tullu vielä. maanantaina on menny 2 viikkoa siitä ku se lähetettiin. tosin fammu vissiin lähettää jollain halvemmalla metoodilla. varmaan menee se 2 viikkoa. mammalta & pappaltaki on tulossa paketti. niitten paketeissa menee yleensä vaan viikko joten ens viikonloppua odotellessa. saan uuden mekon :D jee uusia vaatteita that I didn't have to pay for :D kyllä kelpaa. varsinki ku maksoin 50 dollaria rintaliiveistä -____-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.