IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

!!!!!!!!!!!!!Lauantai 25.09.2010 04:04

riverboat gamblers oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin loistava taas <3
ja oli paljo kivempi keikka ku se oli niin pieni ja intiimi :D ja niin hikinen että haisto koko bändin ku seiso siinä lavan edessä. ja niin että mike wieben (edelleenki hot hot hot!) hiki lensi mun silmään. ei suinkaan kirvelly .___. ja ååååhh. ne soitti niin paljo kaikkia hyviä biisejä <3 ja jeeee. ja sit teki sellasen kivan kaikki-alas-nyt-ja-sit-hyppäätte-jablablalba jutun.
ååååååhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chris fields oli siellä kans. oli varmaan kännissä. tuntuu että aina ku nähään se se on kännissä. (chris fields = entinen queers ja dwarves kitaristi. soittaa vissiin taas dwarvesin kans. ainaki soitti viimeks ku nähtiin ne. erittäin lyhyt mies. mua ja robertiaki lyhyempi)

että sellasta :D robert tuli kotiin tunti sitte ja meni nyt päiväunille.
sit ehkä oikeesti saatais siivottua. ku käy niin sääliks noita pikkusia kans ku ei oo kerenny siivoomaan häkkiä :( tänään se on siivottava. (vaikka luin että enintään 2 viikkoa saa oottaa mutta yritän aina kerran viikossa siivota sen)


vähän kävi kyllä ärsyttämään tänä aamuna. heräsin kymmeneltä ja olin pirtee niin nousin. ja sit ku tulin ulos vessasta niin oli sähköt menny ja ne oli pois tunnin. siinä meni hyvää aikaa mitä oisin voinnu käyttää ihmisten kans juttelemiseen netissä. sit ku sähköt tuli päälle niin netti ei toiminu. en saannu sitä millään toimimaan joten en sit saannu puhuttua kenellekkään. robert tarkasti että mikä on homman nimi ja totes että meidän router oli päättäny päivänsä. se ei oo nyt mikään suuri ongelma mutta meinaa sitä että nyt jos haluaa käyttää netflixiä xboxilla niin pitää ottaa netti koneesta .___. blöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.