IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ploppi.Maanantai 27.09.2010 05:20

vuoden halloween pimppaloorat on sitte taas andyllä.
ja en tiiä yhtään mikä oisin. taaskaan. muutenki se mun viime vuoden asu oli vähä tylsä ja cliche jne :D et jos nyt jo alkais miettiin tätä asua niin ehkä saisin värkättyä jonku hyvän! jonku OIKEESTI hyvän!

meen keskiviikkona koulun jälkeen hakeen itelleni henkkarit!
kalifornia henkkarit to be more specific. ku alkaa vähä tuo passin kans heiluminen vituttaa ja ne ei oikeen tykkää passista joka paikassa. sitäpaitsi ku esim. menee disneylandiin ja jos on southern california resident nii saa alennusta. ne ei aina kysy henkkareita (viimeks ei kysyny ja sain sen alennuksen) mut sitä ei koskaan tiedä jos joku mulkku kassatäti kysyy sitä joskus ja sit ei tuu alennusta .___. aika monissa paikoissa on just so.cal asukkaille alennuksia jne. muutenki ärsyttää se että joskus ennen ku tarvii näyttää passia ja oon jutellu robertin kans siinä in my accent free english ja sit ku näytän passia niin ne on sillee EEEEEH.....ETHÄN SÄ OOT TÄÄ VAI??? niinku sillon 7-11'ssä ku hain tupakkaa kerran -____- niin ja seki että tuo meidän 7-11 ei ota passeja. blaah. niin että henkkarit ois paikallaan :D en jaksanu varata aikaa niin mennään sinne ku robert hakee mut koulusta ja jos en kerkee saada aikaa niin sit käydään torstaina uudestaan :) toivottavasti saan ne henkkarit nyt sit! pitää löytää kaikki mun paperit kun ne pitää ottaa mukaan. kaikki todisteet siitä että on maassa laillisesti :)

nyt hoidan nää nettihommat loppuun ja alan JO tekeen läksyjä! yleensä ootan ihan viimeseen asti ja teen ne just ennen ku robert tulee mut haluan nyt hoitaa ne heti pois alta ettei tuu sit mitään yhyy nyyh kohtauksia illalla ku turhaudun niitten lukemisten kans :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.