IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jjjjjjjessssss. (siivoustarinoita)Lauantai 02.10.2010 11:44

oon nyt maailman paras omasta mielestäni koska tein jotain :D
en vaan istunu tuolilla/sohvalla koko päivää ja mietein miten masentavalta tää kämppä näyttää ku oma laiskuus alkaa näkyä lattioilla ja pinnoilla :D

woohoo.

tiskasin pari tuntia (koska niitä tiskejä oli ihan järkyttävästi! ja niitä piti välillä kuivata että sai tehtyä tilaa uusille tiskeille kuivaustelineeseen) ja sit ku olin tiskannu niin pesin rottien häkin ja siivosin sen.
ja sit ku oli rotat saatettu puhtaaseen häkkiin aloin kuuraamaan kylpyammetta :D koska se oli sen tarpeessa. näytti melkeen samalta ku meidän kylpyamme deerrunilla -_____- eli jotain ihan kamalaa. mutta siinä ei menny ku ehkä 30 min ku oon niin pr0 kuuraamisessa. sad but true. tuli kiiltävä ja valkonen! ja koska olin jo vauhdissa niin kuurasin sit lavuaarinki ja pesin vessanpöntön. neki on nyt upeet shiny and new :P sit siirryin keittiöön pesemään hellaa ja ku se oli tehty pesin lavuaarit ja lakasin keittiön lattian. ja koska oli lakasin kädessä päätin lakasta vessan lattianki. tiskipöytä meni kans keittiössä puuhtastellesani.

sit ku olin nuo kaikki suorittanu en enää viittiny värkätä sen enempää. jos imurois sitte huomenna tai jos robert lupautuis vaikka imuroimaan sunnuntaina :D ainahan sitä voi yrittää. mut jos ei niin sit imuroin huomenna ennen ku alan ahkeroimaan taas. tällä kertaa läksyjen kans.

en tajua miten jaksoin siivota sellaset 5½ tuntia ku oon syönny vaan 2 hapankorppua tänään :s kävin kaupassa hakemassa miljoona eri pastaroni-laatikkoa. että nyt voisin syödä.

suihkussaki oli pakko käydä. oli sen verran hikistä hommaa. lölölö.

oon erittäin ylpeä itestäni :D jos tää kurja oloki mikä tulee aina omasta laiskuudesta menis pois :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.