IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 05.10.2010 06:19

ah. burger & pint oli hyvä idea.
käytiin bare backissa ja niillä on vaihtoehtona että voi substitute lihan vege-pihvillä joten pystyin tilaamaan ihan minkä burgerin tahansa :D ja se minkä tilasin oli kyllä maailman herkullisin. ja ahh primoa <3

sit mentiin vielä eleveniin vähäks aikaa mutta siellä oli tosi tylsää ku ketkään kivat työntekijät ei ollu siellä. jotku ketä ei olla ees ennen nähty niin ne pyysi henkkareita. kuulin ku se yks niistä sano jotain että ne muut vihaa sitä ja antaa sille huonoja vuoroja tms :D håhåå.


kokeet meni silleen 50/50. luulen että voin saada c:n ainaki tästä kokeesta. mikä on tietenki paljo parempi ku f tai d. ainaki c on pass.

ja huomenna on maantiedon kokeet. tiiän kyllä just mitä niistä lukemisista tulee. tai en tiiä sittekkään....sillä se on kyllä ihan kiva aine joten voihan se lukeminenki olla ihan jännää!

keskiviikoks pitäis olla vertaileva essee valmis. en saannu edellisestä esseestä pisteitä ollenkaan koska mulla ei ollu rough draftia siinä ollenkaan -___- eikä oo nytkään niin joudun sit äkkiä keksiä sellasen ennen ku alan kirjottaan sitä esseetä. blää. mutta sain 5 out 5 mun editorialista :D luulin että se oli ihan paska mut ei ollukkaan! ja sitä edellisestä critical exercisestä sain kans 5/5. woohoo! eli mulla ei sit meekkään niin huonosti tällä kurssilla ku kuvittelin :D jesss.


ens viikolla on sit englannin midterm ja varmaan human sexuality midterm kans. inter.commissa ja maantiedossa ei oo koska meillä on kokeet nyt. tai en tiiä...kait neki on midtermit ku niissä käsitellään kaikkiea mitä ollaan nyt kahessa kuukaudessa opittu.

midtermit meinaa sitä että ollaan oltu koulussa jo 2 kuukautta ja on enää 2 kuukautta jäljellä :D eli se meinaa kans sitä että nyt kannattaa parantaa vähä jos meinaa saada hyvät arvosanat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.